Vlad Voiculescu a devenit tată! Iubita fostului ministru al Sănătății a născut o fetiță: «Îmi cer scuze de la prieteni, care au aflat de naștere când am dispărut subit»

Vlad Voiculescu (38 de ani), fostul ministru al Sănătăţii, a devenit tată pentru prima oară! Iubita politicianului, Laura Ștefănuț, a adus pe lume o fetiță pe 14 ianuarie. Numele micuței este Clara Maria. 

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinți Foto: Facebook
Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinți Foto: Facebook

Laura Ștefănuț și Vlad Voiculescu nu au vrut să dezvăluie imediat faptul că au devenit părinți, întrucât au trecut printr-o tragedie în urmă cu doi ani, atunci când iubita fostului ministru al Sănătății a pierdut o sarcină. 

De data aceasta, totul a decurs extrem de bine, din fericire! Laura Ștefănuț a născut natural și nu a avut probleme. Fericitul anunț a fost făcut de către cei doi în acest weekend, la aproape 10 zile de cânt Clara Maria a venit pe lume și le-a schimbat viața, după cum au spus chiar ei.

„În 14 ianuarie s-a născut Clara Maria și am devenit pentru prima dată părinți. La finalul unui drum cu câteva momente de cumpănă și multă fericire reținută: mă gândeam ca nu cumva să mă bucur prea devreme, într-o lume cu multe obstacole la nivel personal și colectiv. Nu doar amenințarea pandemiei asupra femeilor însărcinate și copiilor pe care îi poartă. Dar și tragedia nerostită a unei sarcini pierdute în 2020, urmată de retrăirea unor momente care au făcut să pară că istoria se va repeta.”, a scris Laura Ștefănuț pe pagina sa personală de Facebook.

«Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău!»

Iubita lui Vlad Voiculescu a dezvăluit că prietenii săi au aflat că a născut atunci când aceasta a dispărut subit. Laura Ștefănuț a povestit emoționată cum micuța s-a liniștit, încă din prima zi, la pieptul mamei sale, chiar înainte să fie alăptată. 

„A fost bine în final. Riscurile din timpul sarcinii nu s-au materializat, am avut șansa unei nașteri naturale fără probleme.

Din 14 ianuarie, am intrat într-o lume nouă.

La rândul ei, Clara-Maria a venit cu bine și pare că știe ea în ce fel de lume a sosit: când s-a liniștit la pieptul meu, imediat după naștere, chiar înainte să se așeze pentru prima dată la sân, a ridicat gentil mânuța și a așezat-o la loc cu degetul din mijloc ridicat. Corect, mi-am spus în gând, ne onorează cu prezența ei inocentă și în același timp ne arată involuntar un mesaj pe limbajul nostru. Gest pe îl merită lumea asta frumoasă și pe alocuri absurdă în cele mai distructive feluri.

Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău! Îmi cer scuze de la cei mai buni prieteni, care au aflat de naștere implicit, când am dispărut subit. Exploram această lume nouă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu ei când găsesc niște timp”, a mai spus iubita lui Vlad Voiculescu. 

Iubita lui Vlad Voiculescu a vorbit despre importanța vaccinării femeilor gravide

Iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat în octombrie, prin intermediul unei postari postate pe Facebook, faptul că este însărcinată. La acea vreme, Laura Ștefănuț a anunțat că a luat decizia importantă de a se vaccina împotriva Covid-19 și a spus că studiile arată că gravidele care nu s-au vaccinat se expun unui risc major și fac forme grave ale bolii.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net