Vlad Voiculescu, despre revocarea sa: "A fost o acţiune ca la carte, făcută cu linşaj mediatic "

image
Vlad Voiculescu a fost demis de Florin CîțuFoto: Facebook

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că revocarea sa a fost o acţiune "ca la carte" şi că aceasta a fost însoţită de un "linşaj mediatic", făcând trimitere la practicile leniniste prin care duşmanii trebuiau făcuţi "demni de dispreţul publicului".

Vlad Voiculescu a vorbit, luni (19 aprilie), la Prima TV, despre motivele pentru care crede că a fost demis din funcţia de ministru al Sănătăţii. Acesta a catalogat revocarea sa drept o acţiune "făcută ca la carte". El susține că a fost victima unui linșaj mediatic, transformat de cei care nu l-au vrut într-un "dușman" al populației.

"Nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol"

"Cred că e o combinaţie între deranjul produs înainte de alegeri şi o oarecare agendă asumată de la început şi uitându-mă înapoi încep să leg lucrurile, cu ce s-a întâmplat în timpul scurtului mandat de patru luni, dar pare destul de evident că a fost o acţiune ca la carte, făcută cu o acţiune de linşaj mediatic, iarăşi ca la carte. (...) Vladimir Tismăneanu scria că de la Lenin citire nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol, să-l urască lumea, să-l considere demn nu numai de ce i s-a întâmplat, dar demn de dispreţul publicului”, a afirmat Voiculescu. 

Fostul ministru al Sănătăţii a vorbit despre posturi în sistemul public de sănătate pentru care se plătesc "mii, câteodată zeci de mii de euro", bani din care unele sume merg către "partid".  "Unde te uiţi găsesţi câte un carnet de partid, fie asumat, fie neasumat, dar toată lumea ştie”, a adăugat fostul ministru. 

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg