„Vor exploda peste câteva ore. Multe persoane vor muri”. Alerte cu bombă în mai multe spitale din București

Mai multe spitale din Capitală, inclusiv Ministerul Sănătății, au primit amenințări cu bombă, miercuri, 23 august. Managerii de la cel puțin 6 spitale au primit un e-mail în care sunt atenționați că în unitate se află o bombă care va exploda „în câteva ore”. Amenințarea a venit de pe aceeași adresă de e-mail. Până la ora transmiterii acestei știri nicio unitate nu a fost evacuată. 

image

Șase spitale din Capitală au primit amenințări

În după-amiaza zilei de joi, 23 august 2023, managerii mai multor spitale din Capitală au fost anunțați, printr-un e-mail, că ar fi fost amplasate bombe în interiorul clădirilor.

Printre spitalele care au primit amenințări sunt Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul de sănătate mintală, Spitalul de Oftalmologie sau Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri.

Ce scrie în e-mailul de amenințare

Amenințarea a fost transmisă printr-un e-mail de pe aceeași adresă. Pompierii se află deja la unitățile medicale pentru verificări.

„Am depus multe bombe în spital. Aceste bombe vor exploda în câteva ore. Multă lume va deceda!”, se arată în mesajul de amenințare.

Managerul Institutului Marius Nasta a sunat la 112, în timp ce managerul de la Bagdasar Arseni a vorbit deja cu polițiștii.

Autoritățile fac deja verificări în instituții și urmează să se stabilească cine este cel care a trimit mesajele dar și dacă este vorba despre o alertă falsă.

Iată lista spitalelor la care s-a trimis amenințarea cu bombă:

Spitalul de Oftalmologie,

Spitalul Universitar,

Spitalul de Copii Marie Curie,

Spitalul Fundeni,

Spitalul Marius Nasta,

Spitalul Bagdasar-Arseni.

De asemenea, o astfel de amenințare ar fi fost trimisă și către Ministerul Sănătății. Autoritățile încearcă să depisteze persoana care a trimis e-mailul de amenințare către unitățile medicale.

Între timp, autoritățile au stabilit după verificări minuțioase că amenințarea este falsă. Nicio unitate spitalicească nu a fost evacuată. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a transmis mesajul de amenințare cu bombă către cele șase spitale și Ministerul Sîănătății.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net