Prognoza merteo 4 ianuarie 2022. Temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 ianuarie 2022.

image

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 6 și 15 grade și minime în general între -1 și 7 grade.

Cerul va fi variabil în regiunile sudice, sud-vestice, iar în rest va prezenta înnorări, dar numai pe arii restrânse, îndeosebi în nord, se vor semnala ploi, în general slabe cantitativ. 

În zona montană înaltă, îndeosebi la începutul intervalului vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în nord-vestul și estul țării, precum și la munte, unde îndeosebi în zona înaltă vor fi rafale în general de 65...80 km/h, spulberând zăpada. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat va fi ceață.

Prognoză meteo 4 ianuarie București 

Valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât cele specifice pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.  

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar minima de 1...3 grade. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.  

Vremea la munte

Cerul va avea unele înnorări, dar numai pe arii restrânse, îndeosebi în masivele nordice, se vor semnala ploi, în general slabe cantitativ, iar în zona înaltă, îndeosebi la începutul intervalului, vor fi precipitații mixte.

Vântul va continua să prezinte intensificări, iar în zona înaltă în special a Carpaților Orientali și de Curbură vor fi rafale în general de 65...80 km/h. Valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net