Prognoza meteo, 2 ianuarie 2022. Se anunță 15 grade în Moldova!

La început de an, meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, cu valori termice ridicate în majoritatea regiunilor din țară. Vom avea până la 15 grade în termometre, deși cerul va fi înnorat și pe alocuri, va ploua slab. 

image

PROGNOZA METEO, 2 IANUARIE 2022. LAPOVIȚĂ LA MUNTE

În sud-vestul ţării, vremea se va menţine deosebit de caldã pentru începutul lunii ianuarie, în timp ce în rest valorile termice vor fi mai scãzute faţã de intervalul anterior, dar se vor situa peste mediile multianuale.  Pe parcursul zilei în sud-vestul, parţial în estul teritoriului, precum şi la munte cerul va fi variabil, iar în rest local va fi nebulozitate joasã sau ceaţã, cu precãdere în nord-vest şi centru.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între -1 şi 6 grade. Seara şi noaptea vor fi înnorãri în majoritatea zonelor, dar numai izolat în nord şi nord-est vor fi posibile ploi slabe, iar în zonele joase de relief pe alocuri va mai fi ceaţã. 

În nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini de peste 1800 m vor fi condiţii pentru precipitaţii mixte. Vântul va prezenta intensificãri la munte, cu viteze mai mari în a doua parte a intervalului în zona înaltã a Carpaţilor Orientali, când viteza la rafalã va depãşi 90…100 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu uşoare intensificãri în sud-est, nord-vest şi centru.

Cum va fi vremea la București 

În Bucureşti, valorile termice vor fi mai scãzute decât în ziua precedentã, însã vremea se va menţine caldã pentru aceastã datã. Cerul va prezenta înnorãri, iar mai ales seara şi noaptea se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net