Vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru intervalul 20 decembrie - 17 ianuarie. Totodată, a intrat în vigoare o nouă avertizare meteo pentru azi, 17 decembrie, de cod galben de ninsori, care va fi valabil până pe 20 decembrie, ora 10:00. Va ninge la munte, la altitudini de peste 1700 metri, în Carpații Meridionali și de Curbură. Iată cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion!

craciun vremea meteo jpg

Prognoză meteo pentru Săptămâna 20.12.2021 – 27.12.2021

Cu excepția regiunilor sudice și sud-vestice, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, anunță ANM, potrivit Antena 3.

Prognoză meteo pentru Săptămâna 27.12.2021 – 03.01.2022

Temperatura medie a aerului se va situa în general în jurul celei normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Prognoză meteo pentru Săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoză meteo pentru Săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.

Zăpadă de peste un metru la Bâlea Lac

Cel mai mare strat de zăpadă din judeţul Sibiu, de 105 centimetri, a fost măsurat la staţia meteo de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraşului, anunță Agrepress.ro. Meteorologii avertizează că se menţine până vineri seara riscul însemnat de producere de avalanşe în zona Bâlea Lac.Accesul la Bâlea Lac se poate face în condiţii de iarnă pe Transfăgărăşan, până la Bâlea Cascadă, de unde transportul este posibil doar cu telecabina până la Bâlea Lac  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net