Vremea de Florii și de Paște. Vremea va fi rece în săptămâna 3-9 aprilie 2023

Ultima actualizare:

Cu siguranță mulți dintre voi care v-ați făcut planuri pentru perioada sărbătoriilor de Florii și de Paște vă întrebați cum va fi vremea. Ei bine, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), se pare că în toată țara temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă. Așa că, primăvara se mai lasă așteptată.

Cum va fi vremea de sărbători? (foto: Shutterstock)
Cum va fi vremea de sărbători? (foto: Shutterstock)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Și se pare că o dată cu venirea sărbătoriilor de Florii și de Paște vin și ploile și ninsorile.

Vremea va fi destul de rece de Florii în 2023

De Florii, temperaturiile scad față de cele specifice pentru această perioadă. Analizând datele prezentate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), această zi va avea temperaturi minime între 0 și 8 grade Celsius, maxime între 11-18 grade Celsius.

De asemenea, sunt anunțate posibile ploi, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile estice, sud- vestice, dar mai ales în cele sudice. Vestea bună, în restul țării se anunță temperaturi apropiate de cele normale pentru acest interval (18 grade Celsius).

Prognoza meteo de Paște în România

Și de Paște temperaturiile vor fi scăzute. La fel ca și de Florii, în cea mai mare parte a țării, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. ANM a emis o avertizare de ploi.

Cele mai importante orașe din țară

Pe întregul teritoriu al României, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Vremea în aprilie diferă în funcție de oraș și zonele țării. Dacă doriți să plecați în vacanță, vreme bună va fi în Iași, Timișoara, Lugoj, Tulcea, Deva, Alexandria, Bârlad, Arad, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Campina, Vaslui, Tecuci, Giurgiu, București, Alba Iulia, Roman, Oradea, Craiova si Turda.

În București, temperatura maximă este de 19 grade Celsius și temperatura minimă este de 12 grade Celsius în aprilie. În Brașov vremea este mai rea decât luna precedentă – temperatura maximă de 12 grade Celsius și minimă de 7 grade Celsius. Iar în Constanța, la fel, temperatura este destul de rece în această locație, cu maxime de 15 grade Celsius li minime de 11 grade Celsius.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net