Weekend plin de expoziţii şi concerte


  La Muzeul Satului se desfășoară Târgul de Sfântul Dumitru
La Muzeul Satului se desfășoară Târgul de Sfântul Dumitru

Meteorologii anunţă vreme frumoasă, aşa că puteţi ieşi liniştiţi din casă pentru a pleca să vă distraţi. Click! vă dă câteva sugestii.

 • Concert Viţa de Vie la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu nr 28) pe 27 octombrie 2018, de la ora 18.30. Biletul costă 70 de lei.   
 • Sărbătoarea artiştilor plastici şi restauratori la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Şoseaua Kiseleff, nr. 28-30, sectorul 1. Manifestarea este deschisă sâmbătă 27 şi duminică 28 octombrie între orele 10.00 – 18.00.  
 • Sărbătoarea Sfântului Dumitru în perioada 26-28 octombrie, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”. Cu această ocazie este organizat un târg cu produse tradiţionale româneşti la care i-au parte gospodari din întreaga ţară. Ei aduc produse tradiţionale: cozonaci, plăcinte, produse din carne, brânzeturi, turtă dulce, produse bio – miere, fructe şi legume, zacuscă si dulceţuri de sezon. 
 • Concert Boney M împreună cu vocalista Liz Mitchell la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu nr 28), pe 28 octombrie 2018. Biletele costă între 50 şi 200 de lei. 
 • Haloween în Kiseleff organizat în Parcul Kiseleff –duminică, 28 octombrie. Programul cuprinde un atelier de decorat dovleci de la ora 10.00 şi o vânătoare de comori de la ora 12.00. Acţiunea este deschisă copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani, iar participarea este gratuită.  
 • Tot de Halloween, la Hatz Burger Studio (Şos. Ştefan cel Mare 240) se anunţă o seară specială: pe mese vor sta la loc de cinste nişte grozăvii în ediţie limitată, care vă vor da fiori de plăcere: “burgeri făcuţi în sânge şi negri ca smoala cu valuri de ketchup sângeriu”. 
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg