Weekend plin de expoziţii şi concerte

Ultima actualizare:

    La Muzeul Satului se desfășoară Târgul de Sfântul Dumitru
La Muzeul Satului se desfășoară Târgul de Sfântul Dumitru

Meteorologii anunţă vreme frumoasă, aşa că puteţi ieşi liniştiţi din casă pentru a pleca să vă distraţi. Click! vă dă câteva sugestii.

  • Concert Viţa de Vie la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu nr 28) pe 27 octombrie 2018, de la ora 18.30. Biletul costă 70 de lei.   
  • Sărbătoarea artiştilor plastici şi restauratori la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Şoseaua Kiseleff, nr. 28-30, sectorul 1. Manifestarea este deschisă sâmbătă 27 şi duminică 28 octombrie între orele 10.00 – 18.00.  
  • Sărbătoarea Sfântului Dumitru în perioada 26-28 octombrie, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”. Cu această ocazie este organizat un târg cu produse tradiţionale româneşti la care i-au parte gospodari din întreaga ţară. Ei aduc produse tradiţionale: cozonaci, plăcinte, produse din carne, brânzeturi, turtă dulce, produse bio – miere, fructe şi legume, zacuscă si dulceţuri de sezon. 
  • Concert Boney M împreună cu vocalista Liz Mitchell la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu nr 28), pe 28 octombrie 2018. Biletele costă între 50 şi 200 de lei. 
  • Haloween în Kiseleff organizat în Parcul Kiseleff –duminică, 28 octombrie. Programul cuprinde un atelier de decorat dovleci de la ora 10.00 şi o vânătoare de comori de la ora 12.00. Acţiunea este deschisă copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani, iar participarea este gratuită.  
  • Tot de Halloween, la Hatz Burger Studio (Şos. Ştefan cel Mare 240) se anunţă o seară specială: pe mese vor sta la loc de cinste nişte grozăvii în ediţie limitată, care vă vor da fiori de plăcere: “burgeri făcuţi în sânge şi negri ca smoala cu valuri de ketchup sângeriu”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net