WhatsApp a picat. Internauții au raportat probleme în accesarea serviciului de mesagerie

Aplicația de mesagerie WhatsApp a încetat să funcționeze în jurul orei 21:00, ceea ce a generat un val de raportări din partea utilizatorilor care au întâmpinat dificultăți în accesarea serviciului.

Mii de persoane la nivel global au semnalat dificultăți în utilizarea serviciilor Meta
Mii de persoane la nivel global au semnalat dificultăți în utilizarea serviciilor Meta

Și platformele Facebook și Instagram au fost afectate de probleme similare. Mii de persoane la nivel global au semnalat dificultăți în utilizarea serviciilor Meta.

Primele probleme au apărut pe Instagram

Primele semne de probleme cu Instagram au apărut pe site-ul DownDetector în jurul orei 19:00, miercuri.

Numărul raportărilor a crescut rapid, atingând un vârf la 19:24, când peste 3.000 de utilizatori au accesat site-ul pentru a-și raporta dificultățile. Ulterior, acest număr a scăzut la 1.725, conform informațiilor publicate de Daily Star.

WhatsApp, o aplicație de mesagerie extrem de populară, a devenit indisponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume. Persoanele care au încercat să se conecteze la aplicație sau la versiunea pentru browser WhatsApp Web au întâmpinat un mesaj de eroare indicând indisponibilitatea serviciului în acel moment.

În urma acestor dificultăți, mii de persoane au raportat problemele pe platforma Downdetector, un site binecunoscut pentru monitorizarea întreruperilor de servicii web. Numărul utilizatorilor care au încercat să utilizeze WhatsApp, dar au întâmpinat probleme, a crescut semnificativ în doar câteva minute.

Pe de altă parte, rapoartele despre problemele cu platforma Instagram au venit de la peste 30.000 de utilizatori din India, peste 67.000 din Marea Britanie și 95.000 din Brazilia, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Meta are, în prezent, aproximativ 3.2 miliarde de utilizatori

Meta, compania care deține WhatsApp, împreună cu alte platforme de socializare, înregistrează în total aproximativ 3,2 miliarde de utilizatori activi zilnic pe toate platformele sale.

Aceste probleme intervin la scurt timp după ce Meta, compania-mamă a Facebook, Instagram și WhatsApp, a avut dificultăți semnificative pe platformele Facebook și Instagram cu aproximativ o lună în urmă, așa cum a relatat anterior Știrile ProTV.

În timpul acelei perioade, au fost raportate peste 550.000 de întreruperi de către utilizatorii Facebook și aproximativ 92.000 de către utilizatorii Instagram, conform informațiilor oferite de Downdetector.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net