„Ai WhatsApp?” Un fotbalist celebru a crezut că un model AI este o femeie reală. Mesaje lui au fost publicate

Un sportiv celebru a cunoscut dezamăgirea vieții lui. A încercat să scoată la o întâlnire o femeie frumoasă. Nicio secundă nu i-a dat prin cap că aceasta nu este reală. I-a dat mai multe mesaje, iar creatorii modelului AI le-au făcut publice. Nu este singurul care s-a păcălit. Emiliy Pellegrini, modelul creat cu ajutorul inteligenței artificiale, a aprins imaginația multor bărbați.

image

„Cum este posibil?”

Emily Pellegrini este un model creat de Inteligența Artificială (AI) care în câteva săptămâni a ajuns la peste 150.000 de urmăritori pe Instagram. Este extrem de frumoasă, iar fotografiile postate pe rețeaua socială par cât se poate de reale.

Nu este de mirare că mai multe staruri din fotbal, tenis sau MMA au încercat să flirteze cu femeia, scrie Marca.

Un fotbalist celebru, a cărui identitate nu a fost făcută totuși publică i-a dat modelului mai multe mesaje. Nu a fost o surpriză plăcută să constate că cel care a creat-o pe Emily Pellegrini cu ajutorul Inteligenței artificiale a făcut publice mesajele primite de model de la fotbalist, arătându-le jurnaliștilor spanioli.

image

"Cum este posibil ca o domnișoară așa frumoasă ca tine să nu aibă prieten?", a fost mesajul primit de Emily Pellegrini.

"Nu știu. Hihi", a fost răspunsul primit de fotbalist.

"Ai WhatsApp?", a insistat acesta.

"Folosesc doar Instagram și Fanvue.", a venit răspunsul.

"Cum putem păstra legătura, să ne cunoaștem mai bine?", a mai întrebat jucătorul.

Cum a luat naștere modelul care „i-a topit” pe sortivi

Pe contul de Instagram, Emily Pellegrini a depășit 150.000 de urmăritori. Conform contului special creat, aceasta are 23 de ani și locuiește în Los Angeles.

"În lumea influencerilor de pe Instagram, Emiliy Pellegrini s-a remarcat cu fizicul ei uimitor și le-a atras atenția tuturor, de la fotbaliști, luptători de MMA, până la miliardari.

Dar Emiliy nu este o persoană reală, ci un model generat de Inteligența Artificială (AI). Deși există de doar 4 luni, Emily are o mulțime de fani pe Instagram, grație fotografiilor și clipurilor care par reale", scrie Marca.

Emily Pellegrini i-a adus rapid câștiguri celui care a avut această idee și care s-a folosit de Inteligența Artificială pentru a o pune în practică.

"Am întrebat Chat GPT-ul care este femeia visurilor oricărui bărbat și mi-a răspuns că aceasta are părul lung și șaten și picioare lungi, așa că am făcut-o pe Emily să arate exact așa. Țelul a fost să o fac atractivă și să pară cât mai reală.

Mai multe celebrități, printre care fotbaliști, miliardari, luptători de MMA sau jucători de tenis i-au transmis mesaje private pe Instagram. Toți au crezut că este reală. Mai mult, a fost chiar invitată la Dubai, pentru întâlniri și ieșiri la restaurante luxoase. La un moment dat chiar m-am întrebat ce naiba se întâmplă", le-a spus creatorul lui Emily Pellegrini celor de la Daily Mail.

Cel care a inventat-o pe Emily Pellegrini nu s-a oprit aici: și-a dus ideea mai departe și a creat-o și pe sora ei, Fiona, care a ajuns și ea la 30.000 de urmăritori pe Instagram.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net