WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe aceste telefoane. Vezi dacă al tău e pe listă

O serie de telefoane nu mai pot folosi WhatsApp, din luna octombrie, pentru că sistemul lor va fi considerat prea învechit. Astfel, e nevoie de minim Android 5.0 pentru a folosi îndrăgita aplicație.

De pe ce telefoane nu mai poți folosi WhatsApp din octombrie Foto: Shutterstock
De pe ce telefoane nu mai poți folosi WhatsApp din octombrie Foto: Shutterstock

Pe ce telefoane nu va mai funcționa WhatsApp 

WhatsApp nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât al acesteia. Sistemele de operare mai noi pot fi acceptate doar pe anumite modele, astfel că o parte dintre utilizatori nu vor mai putea utiliza serviciul aplicației.

Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus. De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat, scrie Antena3 CNN.ro.

Lista telefoane incompatibile

În cazul telefoanelor LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt:  LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.

La acestea se adaugă: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q. Iar în cazul Huawei, aplicația nu va mai fi disponibilă pentru Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ.

Cum să-ți verifici telefonul 

 Pentru a verifica dacă dispozitivul tău este compatibil cu WhatsApp, urmează câțiva pași simpli: accesează meniul de setări al telefonului tău, caută opțiunea „Informații despre telefon”, accesează meniul „Software” și verifică versiunea Android a telefonului tău. Dacă este 5.0 sau mai recentă, vei putea continua să utilizezi WhatsApp fără probleme.

Ne amintim că din prima zi a acestui an, telefoanele vor trebui să aibă numite sisteme de operare pentru a putea utiliza aplicația: Android 4.2 sau o versiune mai recentă, ori iOS 12.1 sau o versiune mai recentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net