Wizz Air a lansat noi zboruri de vis către destinații căutate și îndrăgite de români! Surpriză colosală pentru iubitorii de vacanțe

Reprezentanții Wizz Air au anunțat rute noi! Este vorba despre Bucureşti-Salonic și București-Tirana. Totodată, au fost reluate și operaţiunile de la Craiova către Dortmund, a anunțat compania aeriană. Veștile proaste au venit și ele. Iată ce bază aeriană din România a fost închisă! 

Noi zboruri din România, anunțate de Wizz Air Foto: Wizz Air
Noi zboruri din România, anunțate de Wizz Air Foto: Wizz Air

Curse directe de la București la Tirana, dar și la Salonic

Călătorii români pot să zboare direct de la Bucureşti către Tirana în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, la bordul aeronavelor Wizz Air. În plus, începând din 30 octombrie, zborurile spre Salonic sunt disponibile în fiecare luni şi vineri. Tot din 30 octombrie, s-a redeschis şi ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni şi vineri.

Craiova, o nouă destinație în rețeaua de rute 

Suntem încântaţi să includem Craiova ca a noua destinaţie românească în reţeaua de rute a Aeroportului Dortmund. În strânsă cooperare cu Wizz Air, oferim pasagerilor noştri o gamă variată de opţiuni de călătorie, cererea mare subliniind popularitatea acestora. Introducerea noii destinaţii vine ca răspuns la preferinţele clienţilor şi diversifică şi mai mult gama noastră de destinaţii, promovând schimbul cultural cu oraşul vibrant al Craiovei", a declarat Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare şi Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. 

La ce zboruri s-a renunțat 

Veștile bune venite de la Wizz Air au fost însoțite și de câteva proaste. În același anunț, compania aeriană informează că începând cu data de 28 octombrie a fost închisă baza aeriană de la Suceava. Acest lucru înseamnă că s-a renunțat la zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna.

De menționat este și faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni, Wizz Air anunța și deschiderea rutei București – Edinburgh, pe Aeroportul Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția. În această destinație, românii vor putea ajunge începând cu data de 14 noiembrie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net