Wizz Air va lansa noi curse spre destinații frecventate de români. Biletele costă doar 79 de lei. Despre ce destinație este vorba

Compania Wizz Air lansează două noi rute de la Bucureşti şi Braşov spre Budapesta. Biletele au preţuri care încep de la 79 de lei. Pasagerii vor putea să zboare direct în Ungaria din 17 iunie. 

Curse noi introduse de Wizz Air Foto: Shutterstock
Curse noi introduse de Wizz Air Foto: Shutterstock

Zboruri directe către Budapesta 

Începând din iunie 2024, Wizz Air va opera zboruri, zilnice, de la București către Budapesta, asigurând pasagerilor o conectivitate fără întreruperi între aceste două orașe. În plus, călătorii din Brașov se pot bucura și ei de zboruri către Budapesta de trei ori pe săptămână, operate în zilele de marți, joi și sâmbătă. Biletele sunt disponibile deja, cu tarife începând de la 79 de lei.

„Budapesta, denumită adesea "Perla Dunării", captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare şi scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor şi clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiţie şi modernitate. Călătorii se pot răsfăţa în băile termale ale oraşului, pot explora străzile sale fermecătoare şi pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit", se spune în comunicat.

Totodată, Wizz Air lansează o rută de la București către Salzburg în data de 1 aprilie, iar pe 20 iunie, o nouă rută spre Leipzig.

Probleme financiare pentru compania Wizz Air 

Wizz Air anunța pierderi peste așteptări pentru al treilea trimestru al anului 2023, deoarece compania aeriană continua să se lupte cu problemele legate de inspecția motoarelor. Problemele care implicau motoarele de pe flota sa Airbus au făcut aeronavele să fie nevoite să fie imobilizeze la sol. 

Cu toate acestea, în ciuda pierderilor, transportatorul low-cost a înregistrat o creștere semnificativă în 2023, cu o creștere de 20% a capacității față de anul precedent și o creștere de 50% față de 2020, ceea ce îl face una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere la nivel global. De asemenea, și-a menținut așteptările privind venitul net pentru anul fiscal 2024, după un început pozitiv al perioadei contabile pentru trimestrul 4, care se încheie în martie 2024.

Despre Wizz Air 

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. Compania este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea "WIZZ".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net