„Ne omorâm din cauza voastră! Pa!” Alt mesaj lăsat de adolescentele sinucigașe, găsit de anchetatori

Apar noi detalii în cazul adolescentelor care și-au luat viața, aruncându-se împreună de la 20 de metri înălțime. La fața locului a fost găsit un bilet în care una dintre fete spunea că va „pleca mai repede decât 2023”. Într-unul din telefoanele găsite pe turnul de apă dezafectat de unde fetele au sărit în gol a mai fost găsit un mesaj. Acesta era adresat colegilor. „Din cauza voastră ne omorâm!”

image

Georgiana și Alexandra s-au sinucis după ce au participat la o petrecere

Georgiana și Alexandra, două adolescente de 15 ani, au ales să își pună capăt zilelor împreună și au recurs la gestul extrem, la scurt timp după ce au participat la o petrecere alături de alți colegi de vârsta lor.

După petrecere, la scurt timp, fetele au mers în localitatea Lupeni și s-au aruncat de pe un turn, de la o înălțime de 20 de metri. Anchetatorii iau în calcul ca fetele aleseseră acest loc și nu au venit întâmplător aici.

„Din cauza voastră ne omorâm. Pa!”

Înainte să se arunce în gol, una dintre fete și-a sunat mama și i-a spus ce are de gând să facă, a scris un bilet de adio: „Am plecat mai repede ca anul 2023", iar pe grupul de whatsapp, cealalată fată a lăsat un mesaj adresat colegilor. Din text reiese că aceștia se purtau urât cu ele.

adolescente lupeni jpg

„Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhattsApp.

Vineri seară, în jurul orei 23:00, una dintre adolescente a sunat la 112 și a solicitat ajutorul polițiștilor spunându-le acestora că între părinții ei ar fi izbucnit un conflict. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că nu este vorba de violență în familie, așadar nu a fost deschis un dosar penal, însă a fost sesizată Direcția de Asistență și Protecție Socială din cadrul primăriei din Uricani. Părinții s-ar fi certat tocmai din cauza anturajului din care făcea parte fata lor. .

Polițiștii iau în calcul ca fetele să fi consumat substanțe interzise. Anumite postări ale uneia dintre fete ar conduce spre această ipoteză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net