Niculescu a plâns din cauza naşului Cristi Borcea

Ultima actualizare:
Borcea, naş  şi cumătru  cu Niculescu
Borcea, naş şi cumătru cu Niculescu

Unul dintre simbolurile „câinilor" din ultimii ani, Claudiu Niculescu, traversează o stare emoţională destul de precară.

Ioan Andone i-a transmis că e abia a patra opţiune pentru postul de atacant la Dinamo, plus că şefii din „Ştefan cel Mare" încearcă să-l vândă la altă echipă. În tot acest vârtej, „Clau-gol" a dezvăluit că va mai juca fotbal doar un an de zile.

Unde? Nu se ştie. Deocamdată, este legitimat la roş-albi, dar, până în toamnă ar putea ajunge la Universitatea Cluj. Cristi Borcea i-a cerut lui Niculescu să accepte oferta venită de la Florian Walter, însă atacantul de 34 de ani nici nu vrea să audă.

În principal, pentru că soţia sa, Diana Munteanu, este legată contractual de Antena 2 şi nu poate pleca din Bucureşti. Iar Claudiu nu doreşte să stea departe de familie, chiar dacă până la Cluj sunt doar 400 de kilometri.

Oricum, Borcea a insistat pe lângă Niculescu să se mai gândească, din două motive: nou-promovata i-ar oferi un salariu mai bun decât la Dinamo, aproximativ 160.000 de euro, şi ar avea şanse mai mari să joace titular în Liga I.

„Dacă nu accepţi, şi rămâi la Dinamo, unde, din punctul meu de vedere, eşti binevenit, suporterii te vor huidui", i-a transmis Borcea jucătorului dinamovist. În acel moment, conform şefului „câinilor", Claudiu a început să plângă.

Subiectul relaţiei dezastruoase dintre atacant şi fani a fost mereu unul sensibil pentru Niculescu. În tot acest timp, Florian Walter, care i-a făcut marcaj strâns lui Claudiu Niculescu în cantonamentul din Austria, unde s-au întâlnit „U" Cluj şi Dinamo, nu a stat cu mâinile în sân.

Şi-a rugat soţia, Rebecca Walter, şi ea realizatoare de emisiuni la Antena 2, să discute cu Diana Munteanu, pentru a accepta măcar să facă naveta pe ruta Bucureşti-Cluj. Răspunsul se lasă aşteptat.

Moldovenii îl văd un mare star

Înaintea partidei de aseară din turul II preliminar al Ligii Europa, cu Olimpia Bălţi, Claudiu Niculescu a fost elogiat în presa de peste Prut.

Ziarişii moldoveni au adus aminte, în articolele lor, de golul dinamovistului din amicalul cu Real Madrid, când Niculescu l-a învins pe Casillas de la 35 de metri. „Moldoveni, pregătiţi-vă! Veţi vedea fotbal, a venit Niculescu", s-au entuziasmat jurnaliştii de la Chişinău.

Borcea, naş şi cumătru cu Niculescu

Încă de când „Clau-gol" a venit la Dinamo, în urmă cu zece ani, directorul executiv Cristi Borcea i-a fost un aliat atacantului lansat în fotbalul mare la Universitatea Craiova.


    Borcea, naş  şi cumătru  cu Niculescu
Borcea, naş şi cumătru cu Niculescu

Cei doi s-au şi înrudit. În 2007, acţionarul „câinilor" l-a năşit pe Claudiu la nunta cu Diana Munteanu, care a avut la Palatul Snagov, iar în 2009 i-a botezat jucătorului fiul, pe nume Cristian David. Claudiu Niculescu mai are doi copii din căsătoria anterioară, Alex şi Rebecca.

Jucătorii au fost «interogaţi» de Poliţie

Dinamoviştii au vizitat ieri Chişinăul dar au avut parte de un moment penibil. Recunoscuţi de suporteri şi asaltaţi pentru fotografi şi autografe, baia de mulţime a fost întreruptă de prezenţa poliţiştilor.

Aceştia i-au întrebat pe roş-albi de ce sunt îmbrăcaţi la fel şi i-a chestionat câteva minute pentru că în viziunea oamenilor legii, jucători erau manifestanţi care voiau să pornească o revoltă. Fanii moldoveni le-au explicat despre ce e vorba şi românii au părăsit zona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
colin farrell transformare jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net