O zi cu cele mai frumoase românce

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miss Universe România se apropie de marea finală, iar cele 30 de finaliste trag din greu în cantonamentul din Bucureşti. Să petreci o zi cu cele mai frumoase românce este visul oricărui bărbat, iar reporterii Click! pot spune că sunt norocoşi: au stat mai bine de 15 ore în compania unor tinere adorabile.

„Greu e să fii frumoasă", ne-am spus când am văzut programul infernal al finalistelor de la Miss Universe România. Ziua a început la 7.30 cu micul dejun, o masă cu foarte multe fructe. Fetele uimesc prin bună dispoziţie, aşa că uităm repede de trafic sau oboseală.

„La 8.30 este îmbarcarea în autocar. Mergem la piscină la Anca Maxim", anunţă cea care le este mamă, soră şi coordonatoare în aceste două săptămâni de cantonament.

Ora 11.15- Am convins câteva participante să facă o poză cu mine în  curtea vilei înainte de a pleca la repetiţiile pentru marea finală

simeon stalpnicul png

Ajunse la Snagov fetele au înveselit curtea vilei creatoarei de modă. Jumătate de oră de libertate în piscină, după care a început o sesiune foto.

La 11.30 urmează plecarea spre o repetiţie de trei ore la TVR. Repetiţia începe cu o pauză de masă de 30 de minute. Încep defilările. Mai greşesc. Reiau exerciţiile până le iese bine.

„Privirea în dreapta. Nu uitaţi asta", le tot repetă regizorul artistic al concursului. La 16.30, îmbarcarea în autocar. Ajungem la hotel, unde fetele au o întâlnire de o oră cu un psiholog.

Ora 15.00- Cele 30 de finaliste au exersat mersul pentru defilarea de vineri seara

simeon stalpnicul png

Câteva cuvinte de încurajare din partea organizatorilor. Fetele ascultă, visează la coroniţa de miss, acoperită cu peste 500 de cristale Swarovski. Este ora 18.00 şi încă zâmbesc. Urmează câteva întrebări din partea celor două jurii, juriul presei şi juriul specialiştilor.

Citeşte şi:

Ele vor să fie «Miss Universe România»

Ele sunt cele 30 de fete care se întrec pentru titlul de Miss Universe România - FOTO

Emoţii, sfaturi din partea „mamei" din cantonament şi sentimentul de uşurare, pe măsură ce scăpau de „interogatoriu". La 22.30, sesiunea de întrebări de termină. Fetele încă zâmbesc.

Ora 20.00-  Concurentele răspund la întrebările din partea juriului specialiştilor

simeon stalpnicul png

Urmează masa şi, la miezul nopţii, stingerea. Cele mai frumoase 30 de românce sunt încă vesele după 17 ore în care au pozat, au dansat, au defilat şi au răspuns la întrebările dificile ale jurnaliştilor. Ele zâmbesc. Noi ne gândim că e foarte greu să fii femeie şi mai ales frumoasă.

A fost o plăcere să fiu „servitorul” celor mai frumoase românce în timpul unei zile extenuante

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:Tu poţi să o alegi pe Miss Universe România! Află aici cum!Sora lui Victor Hănescu, la «Miss Universe România»

Iată ce poate nu ştiai despre concursul Miss Univers!

Concurentele Miss Universe România se relaxează la iarbă verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net