Orașul din România unde găsești apartamente la 6000 de euro. Îți poți cumpăra o locuință deja utilată și mobilată contra unui preț infim

În România, există un oraș în care prețurile apartamentelor încep de la 6.000 de euro. Mai mult, acestea se vând complet utilate și mobilate. Iată despre ce localitate este vorba.

În Hunedoara există apartamente de vânzare cu 6.000 de euro / Sursă foto: Pixabay
În Hunedoara există apartamente de vânzare cu 6.000 de euro / Sursă foto: Pixabay

Prețul unui apartament cu 2 camere este de 6.000 de euro în orașul Vulcan

Achiziționarea unui apartament nu este deloc un lucru ușor de realizat, având în vedere prețurile colosale din România. De exemplu, în București, Cluj-Napoca sau Brașov, românii sunt nevoiți să își golească buzunarele sau să facă credite la bănci pentru a intra în posesia unei locuințe.

Cu toate acestea, există și alternative mai ușor de accesat pentru cei care vor să își cumpere un apartament. De exemplu, în orașul Vulcan din Hunedoara, apartamentele au prețuri foarte mici, pornind chiar de la 6.000 de euro. Ba mai mult, acestea sunt utilate și mobilate modern.

Un anunț postat pe OLX arată că un apartament cu 2 camere situat la etajul 8, costă puțin peste 6.000 de euro. De asemenea, proprietarul care l-a pus la vânzare a menționat că baia, bucătăria și camerele conțin toate utilitățile necesare, fiind un apartament semidecomandat cu o suprafață de 50 de metri pătrați.

Într-un alt anunț publicat pe aceeași platformă se găsesc informații despre un apartament cu 2 camere, semicentral, care se vinde cu 15.999 de euro. Acesta se află la etajul 8 și are o suprafață de 52 de metri pătrați. Mai mult, apartamentul dispune de balcon și centrală proprie. Proprietarul informează, de asemenea, că locuința se află în apropiere de piață, liceu și spital, dar precizează și faptul că apartamentul necesită mici investiții pentru un trai decent.

Cu cât se vinde un apartament cu 3 camere

Un alt apartament se vinde cu doar 12.000 de euro. Acesta este mobilat și utilat conform noilor tendințe și are 3 camere. Proprietarul scrie că locuința se află aproape de centrul orașului Vulcan, unde se găsesc o mulțime de restaurante, farmacii, dar și supermarketuri precum Kaufland sau Profi.

Orașul Vulcan se află la 110 km distanță de municipiul Deva și la aproape 12 km de Petroșani. În acest oraș trăiesc aproximativ 20.000 de locuitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net