Pe ce luaţi voi 40 de milioane lunar?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se înghesuie să apară pe la televizor şi vorbesc ore în şir despre orice subiect! În schimb, la Parlament, sunt mai tăcuţi decât băncile în care stau. Totuşi, îi plătim din bani publici, pe fiecare, cu cel puţin 4.000 de lei lunar. "Muţii" Parlamentului nu sunt nişte necunoscuţi, ci foşti miniştri, afacerişti de Top 500 sau preşedinţi ori vicepreşedinţi de partide.

Pesedistul Florentin Gust Băloşin întrece orice record de muţenie! În aproape doi ani de mandat, deputatul PSD a deschis gura... 30 de secunde, pentru depunerea jurământului.

Fostul ministru al învăţământului, deputatul PDL Cătălin Croitoru a vorbit doar de două ori în plenul Camerei pentru 2 minute şi 56 de secunde.

simeon stalpnicul png

La fel de "activ" pe linie parlamentară a fost şi colegul său, tot fost ministru, pesedistul Dan Nica, care a luat cuvântul în afară de depunerea jurământului şi la o moţiune, totul în doar 37 de secunde.

Însă nici unul nu scapă ocazia să se "dueleze" în vorbe la televizor. La fel şi pesedistul Robert Negoiţă, care şi-a făcut curaj şi le-a vorbit colegilor de două ori.

simeon stalpnicul png

Doar 7 minute s-a "bătut" miliardarul pentru interesele elctoratului. Nici fostul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu, nu a fost prea activ. 3 minute şi 14 secunde a acumulat la tribună liberalul. Fostul şef al Culturii, Theodor Paleologu, a preluat microfonul de trei ori, dar s-a "răcorit" rapid în nici 10 minute.

Şi pedelistul Cristian Boureanu le-a vorbit colegilor de patru ori, însă nu a "rezistat" nici 9 minute.

"Mi-am făcut treaba în comisii, n-am vrut să vorbesc în plen pentru că acolo sunt doar atacuri politice!", îşi justifică muţenia aproape totală, deputatul PDL, Florin Anghel, un obişnuit al Topului 500 datorită averii sale de 18 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

O explicaţie comică ne-a oferit şi pesedistul Claudiu Manda, abonat şi el la talkshow-uri, dar care n-a vorbit decât de două ori la Parlament, timp de 3 minute şi 39 de secunde.

"Nu mă lasă partidul să vorbesc în plen! Fiecare are sarcină de la partid să vorbească fie numai la tv, în plen sau la comisii. Eu vorbesc pentru televiziuni!", a punctat pesedistul.

simeon stalpnicul png

"Să mă apuc eu să le vorbesc ălora despre artă, când toată lumea e pusă pe ciordit acolo?! Vorbesc la tv mult mai eficient şi nici nu mi s-a dat sarcina asta de la partid!", s-a justificat şi deputatul PSD Mădălin Voicu, care a deschis gura doar la depunerea jurământului pentru 38 de secunde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
colin farrell transformare jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net