Poliția și doi negociatori intervin la o mamă care a născut acasă. Femeia refuză asistența medicală pentru făt

Ultima actualizare:

Intrevenție mai puțin obișnuită a Poliției. Un echipaj a ajuns în urmă cu puțin timp acasă la o femeie de 32 de ani care abia a născut asistată doar de soț. Proaspeții părinți, care sunt din municipiul Roman, refuză asistenţa medicală atât pentru ea, cât şi pentru făt. Medicii au făcut apel la Poliție pentru că viața femeii și a fătului sunt în pericol. 

nou nascut serial las foerbinti jpg

Viața mamei și a fătului, în pericol

Femeia în vârstă de 32 de ani a născut luni și, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ, femeia a adus pe lume copilul asistată doar de soţul ei. Echipajul medical a cerut ajutorul Poliției și a unui negociator.

„Părinţii nou-născutului au refuzat pensarea cordonului ombilical şi transportul la spital. S-a anunţat poliţia şi la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Apoi se decide deplasarea la locul solicitării a unui echipaj cu medic, unui negociator şi unui echipaj de poliţie", au precizat reprezentanţii SAJ Neamţ.

Doi negociatori au stat de vorbă cu părinții

Un negociator a sosit la locuința celor doi proaspeți părinți, iar cel de-al doilea s-a aflat în legătură cu ei prin telefon. Cei doi au încercat să îi convingă pe mama și tatăl copilului nou născut să accepte ajutorul medical al echipajului care se află la fața locului.

Având în vedere faptul că viaţa mamei şi a nou-născutului ar fi putut fi puse în pericol, la faţa locului s-au deplasat un negociator din cadrul IPJ Neamţ şi un medic. În activitatea de negociere au fost implicaţi atât negociatorul prezent la faţa locului, cât şi un al doilea negociator, telefonic", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În cele din urmă, femeia a acceptat să fie consultată medical atât ea, cât şi copilul ei nou născut, dar a refuzat tăierea cordonului ombilical. Totodată, femeia a refuizat transportul la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net