Principesa Elena, bunică pentru a patra oară! Familia Regală anunță nașterea lui Augustus Mihai de România

Ultima actualizare:

Casa Regală a României a făcut marele anunț! Principesa Elena a devenit bunică pentru a patra oară. Fiica Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe a născut un băiat. Familia a decis să nu anunțe venirea pe lume a copilului imediat după naștere, ci în preajma botezului care va avea loc duminica viitoare.

Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nepotul Principesei Elena Foto: Facebook
Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nepotul Principesei Elena Foto: Facebook

Când s-a născut Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe

Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, fiica Principesei Elena, a adus pe lume un băiețel, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, pe 23 mai 2024, la Spitalul Universitar din Durham, Marea Britanie. 

„Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024. Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat.

Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare”, se arată pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

„Mă bucur enorm de mult pentru sora mea, Elisabeta Karina și soțul ei, Kurt pentru nașterea copilului lor, Augustus Mihai. Felicitări! Să vă trăiască!”, a transmis Nicolae al Romaniei.

Despre Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills este fiica Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills (născut pe 8 decembrie 1942 – mort în 2002), un reputat universitar britanic, care a lucrat o vreme în cadrul Organizației Națiunilor Unite, inclusiv în Sudan. Este a treia în linia succesorală, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa). 

Nepoata Regelui Mihai I a venit pe lume în 4 ianuarie 1989. Nu are oficial titlul de Principesă. Potrivit normelor care guvernează existența Casei Regale a României, soții și copiii Altețelor Lor Regale Principesele României nu dobândesc automat vreun titlu princiar. Astfel de titluri pot fi acordate prin voința Regelui, așa cum este cazul Principelui Radu al României, soțul Principesei Moștenitoare Margareta a României.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills este sora mai mică a lui Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat până la începutul lunii august 2015 titlul de Principe al României. Ea locuiește în Anglia. Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România și a avut și câteva apariții publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când și-a petrecut sărbătoarea Nașterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârșin. Nașa de botez a nepoatei Regelui este cunoscuta scriitoare Catherine Cookson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
BeFunky collage (39) jpg
autobuz jpg
pasageri avion scaune foto pixabay
Cuvantul din limba romana care nu poate fi tradus in engleza  Ce variante similare se pot gasi insa jpg
1 plante medicinale jpg jpeg
faten hamama actrita araba jpg
avion pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net