Procesul dintre Bahmu ┼či Honorius l-a sup─ârat pe Prigoan─â? ┬źA ├«ncercat s─â o opreasc─â┬╗

5 noiembrie 2013
CLIIMA20100805 0122 1 jpeg
Adriana Bahmuţeanu

Adriana Bahmu┼úeanu se judec─â cu Honorious Prigoan─â ┼či ├«i cere acestuia 200.000 de euro dup─â ce fiul lui Prigoan─â a concediat-o anul trecut.

Prietena cea mai bună a lui Bahmu, Camelia Enciu, a recunoscut că Prigoană a încercat să o convingă să renunţe la proces, dar Adriana nu vrea nici în ruptul capului. Cu toate acestea, conflictul nu le-a afectat relaţia.

"Nu pot s─â spun c─â ├«i place, a ├«ncercat s─â o opreasc─â. A┼č min┼úi s─â spun c─â nu afecteaz─â ├«n niciun fel. E o ├«ntrebare care lor nu se potrive┼čte, dar ei sunt ok, asta e important", a explicat Camelia pentru "Pove┼čtiri adev─ârate". 

Camelia a mai ad─âugat c─â nici ├«ntre Adriana ┼či Honorius nu exist─â tensiuni propriu-zise: "Sunt civiliza┼úi, sunt ok, nu sunt ca mam─â ┼či fiu, nu au fost niciodat─â, diferen┼úa e prea mic─â. Doar ce ┼úine de acest proces mai au, cred c─â ei nici nu au discutat despre asta".

Oricum, femeia a subliniat c─â oricum problemele Adrianei sunt cu firma la care era angajat─â, nu cu fiull so┼úului ei: "Ea se judec─â cu firma, nu cu Honorius.  ┼×i eu i-am zis c─â nu ┼čtiu dac─â a┼č mai face asta. Probabil vrea s─â pun─â pu┼úin la ad─âpost. Cred c─â ┼či-a pierdut ├«ncrederea ┼či vrea s─â aib─â bani pu┼či deoparte"

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg