Adio cozi infernale și timp pierdut! Robert Negoiță anunță construirea unui nou pasaj în Sectorul 3

Ultima actualizare:

Traficul din București pune la încercare răbdarea locuitorilor Capitalei, dar și a persoanelor care traversează orașul pentru a ajunge în alt punct. Zilnic, zeci de mii de șoferi sunt blocați în trafic, cu nervii întinși la cote maxime. Primarul Sectorului 3 aduce o veste bună pentru locuitorii acestui sector și nu numai. 

Robert Negoiță anunță demararea unui nou proiect Sursă foto: Profimedia
Robert Negoiță anunță demararea unui nou proiect Sursă foto: Profimedia

Primăria Sectorului 3 a demarat, în mod oficial, un nou proiect care are ca principal obiectiv fluidizarea și decongestionarea traficului. Concret, va fi construit un pasaj suprateran în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, în apropierea ieșirii pe Autostrada A2. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre demararea lucrărilor, dar și despre dotările pe care le va avea respectivul pasaj. 

Citește și: Robert Negoiță promite pasaje noi în Sectorul 3

„Este un moment foarte important. Astăzi am demarat lucrările de construire a podului situat la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu Autostrada A2 și Drumul între Tarlale. De mai bine de doi ani încercăm să obținem avizele necesare demarării acestui proiect care va fluidiza circulația dinspre oraș către Constanța. Totodată, Drumul între Tarlale va avea patru benzi astfel încât din partea de nord a Bucureștiului se va putea ajunge foarte ușor la Autostrada A2”, a declarat Robert Negoiță.

Pasajul va fi unul modern, așadar nu vor lipsi dotările pe măsură. Pasajul și zona sensului giratoriu de sub acesta vor fi prevăzute cu instalații de iluminat stradal și pietonal nou proiectat, utilizând corpuri de iluminat echipate cu surse de lumină cu module cu LED, cu capacități de conectivitate și comunicare performante, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 3. 

Vezi și: Robert Negoiță, cercetat penal la DNA 

Cât va plăti Primăria Sectorului 3 pentru pasajul din zona Theodor Pallady

Robert Negoiță are în vedere demararea lucrărilor la alte trei pasaje similare, conștient fiind de faptul că Sectorul 3 are numeroase zone în care aglomerația se află la cote maxime. Prețul pentru pasajul din zona Theodor Pallady nu este deloc unul de neglijat. Suma pe care Primăria o va plăti se ridică la 37.729.258,60 lei, din care 17.000.000 lei reprezintă fonduri atrase de la bugetul de stat, prin programul național Anghel Saligny.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net