3 Ingrediente periculoase în creme

image
Ce ingrediente periculoase în creme ți-ar putea distruge sănătateafoto: Hepta

În special femeile, dar și bărbații, obișnuiesc să își îngrijească corpul și tenul cu diverse creme hidratante care promit o piele mai fină, mai sănătoasă și mai frumoasă, însă nu toți știu ce ingrediente periculoase în creme ar putea să le distrugă, de fapt, sănătatea.

Cremele și loțiunile de corp și de față promit adevărate miracole pentru cei care le folosesc, însă este important să analizăm cu atenție eticheta de pe recipientele în care se află, deoarece sunt multe ingrediente periculoase în creme, ingrediente dăunătoare care pot avea efecte permanente asupra organismului. Iată care sunt compușii care ar trebui să ne atragă atenția.

Ingrediente periculoase în creme: 1. Derivatele din petrol

Dacă doriți să aflați ce ingrediente periculoase în creme vă afectează, de fapt, tenul, citiți cu atenție eticheta și încercați să identificați derivatele din petrol. Loțiunile pe bază de ulei sunt foarte comune în rândul cosmeticelor. Acestea nu hidratează cu adevărat pielea, ci o acoperă cu un strat gros de grăsime care nu îi permite să respire. Astfel, este dereglat metabolismul pielii, la nivelul căreia ar putea apărea diverse iritații, cauzate de transpirația care nu poate „evada” și de faptul că aceasta nu se oxigenează corespunzător.

Ingrediente periculoase în creme: 2. Triclosanul

Triclosanul este și el pe lista cu ingrediente periculoase în creme și se găsește, cel mai adesea, în unguentele pentru tratarea acneei. Deși poate ameliora acneea, triclosanul este foarte periculos pentru tiroidă. Odată ajuns în organism, acesta dereglează tiroida, iar din această cauză pot avea simptome precum acumularea kilogramelor în plus, alergiile, senzația de oboseală și chiar depresia. Încercați să evitați pe cât posibil folosirea cremelor care conțin triclosan.

Este, deja, cunoscut faptul că parabenii sunt ingrediente periculoase în creme, dar și în produse de igienă personală. Parabenii pot duce la dereglări hormonale, mai ales în rândul femeilor.  Mai mult, cercetătorii au efectuat studii îndelungate care au relevat că folosirea cremelor care conțin parabeni poate duce chiar la cancer mamar, în ceea ce privește femeile, însă nici bărbații nu sunt feriți de problemele de sănătate cauzate de aceștia. Bărbații care nu se feresc de parabeni pot dezvolta probleme ale funcțiilor reproductive.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png