3 leacuri cu miere împotriva răcelilor


    Mierea te scapă de răceală
Mierea te scapă de răceală

Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, vă recomandă câteva soluţii naturale pentru tratarea răcelilor de sezon.

Specialiştii recomandă mierea de albine pentru efectul calmant, expectorant, emolient şi pentru că ajută la întărirea sistemului imunitar. Iată câteva preparate pe bază de miere, care vă ajută să luptaţi împotriva simptomelor răcelii.

Pastă din miere cu turmeric. Acest preparat e antiinflamator, combate tusea, elimină iritaţiile faringelui şi traheei. Se amestecă trei părţi de miere cu o parte de turmeric (şofran de India) şi se ia o linguriţă de 3-4 ori pe zi, după masă.

Miere cu scorţişoară. Un desert gustos, cu efecte benefice asupra sistemului respirator. Mierea cu scorţişoară combate tusea şi reprezintă un antibiotic natural. Dacă vă confruntaţi cu o răceală obişnuită, fără complicaţii, ar fi indicat să luaţi o lingură de miere călduţă amestecată cu un sfert de linguriţă de scorţişoară pudră timp de trei zile. Luaţi acest remediu din două în două ore. Este dovedit că vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceala şi curăţă sinusurile.

Ghimbir, împotriva febrei. Un aperitiv din ghimbir şi miere vă ajută să scăpaţi de febră şi acţionează ca un antiinflamator natural. Aveţi nevoie de o rădăcină de ghimbir ras, sucul de la o lămâie şi 2-3 linguri de miere. Se amestecă ingredientele şi se ia o linguriţă de trei ori pe zi, după masă sau în timpul mesei. Preparatul se păstrează la rece în borcan închis7-10 zile.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
cub claudia pavel cream png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg