3 motive să mănânci caise

Ultima actualizare:

    Caise
Caise

Parfumate şi gustoase, caisele sunt o adevărată compoziţie magică: săruri minerale, vitamine şi fibre. „Mâncaţi-le cu încredere”, spun specialiştii.

Hidratează organismul. Efectul hidratant al caiselor, cât şi conţinutul bogat în minerale ce le înlocuiesc pe cele pierdute prin transpiraţie sunt doar câteva dintre aspectele care fac din acest fruct un adevărat medicament împotriva problemelor cauzate de caniculă.

Scad tensiunea arterială. Consumul de caise reduce considerabil riscul apariţiei accidentelor cerebrale sau a infarctului miocardic.

Acest efect este foarte important mai ales vara, atunci când organismul întâmpină dificultăţi mai mari de reglare a tensiunii arteriale în cazul contactului cu temperaturi extreme.

Tratează anemia. Caisele conţin fier şi acid folic, fiind recomandate pentru tratarea anemiilor, dar şi calciu, atât de important în reducerea riscului de apariţie a osteoporozei.

Fosforul şi potasiul sunt foarte importante, acestea îmbunătăţind randamentul intelectual şi activitatea inimii şi întârind muşchii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net