3 motive să mănânci caise


    Caise
Caise

Parfumate şi gustoase, caisele sunt o adevărată compoziţie magică: săruri minerale, vitamine şi fibre. „Mâncaţi-le cu încredere”, spun specialiştii.

Hidratează organismul. Efectul hidratant al caiselor, cât şi conţinutul bogat în minerale ce le înlocuiesc pe cele pierdute prin transpiraţie sunt doar câteva dintre aspectele care fac din acest fruct un adevărat medicament împotriva problemelor cauzate de caniculă.

Scad tensiunea arterială. Consumul de caise reduce considerabil riscul apariţiei accidentelor cerebrale sau a infarctului miocardic.

Acest efect este foarte important mai ales vara, atunci când organismul întâmpină dificultăţi mai mari de reglare a tensiunii arteriale în cazul contactului cu temperaturi extreme.

Tratează anemia. Caisele conţin fier şi acid folic, fiind recomandate pentru tratarea anemiilor, dar şi calciu, atât de important în reducerea riscului de apariţie a osteoporozei.

Fosforul şi potasiul sunt foarte importante, acestea îmbunătăţind randamentul intelectual şi activitatea inimii şi întârind muşchii.

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg