3 motive să mănânci caise

Ultima actualizare:

    Caise
Caise

Parfumate şi gustoase, caisele sunt o adevărată compoziţie magică: săruri minerale, vitamine şi fibre. „Mâncaţi-le cu încredere”, spun specialiştii.

Hidratează organismul. Efectul hidratant al caiselor, cât şi conţinutul bogat în minerale ce le înlocuiesc pe cele pierdute prin transpiraţie sunt doar câteva dintre aspectele care fac din acest fruct un adevărat medicament împotriva problemelor cauzate de caniculă.

Scad tensiunea arterială. Consumul de caise reduce considerabil riscul apariţiei accidentelor cerebrale sau a infarctului miocardic.

Acest efect este foarte important mai ales vara, atunci când organismul întâmpină dificultăţi mai mari de reglare a tensiunii arteriale în cazul contactului cu temperaturi extreme.

Tratează anemia. Caisele conţin fier şi acid folic, fiind recomandate pentru tratarea anemiilor, dar şi calciu, atât de important în reducerea riscului de apariţie a osteoporozei.

Fosforul şi potasiul sunt foarte importante, acestea îmbunătăţind randamentul intelectual şi activitatea inimii şi întârind muşchii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ochi albastri jpg
moneda jpeg
calatori tren cfr gara de nord frig foto shutterstock 2229976057 jpg
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
junjun1 jpeg
michael jackson jpg
restaurant foto unsplash jpg
dulciuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net