5 alimente pe care nu trebuie să le mănânci niciodată


    Există anumite alimente de care nu trebuie să te atingi niciodată, mai ales dacă vrei să slăbeştiCaptură video
Există anumite alimente de care nu trebuie să te atingi niciodată, mai ales dacă vrei să slăbeştiCaptură video

Orice îşi doreşte să slăbească a încercat tot felul de diete, multe care nu au dat rezultate sau care au avut rezultat pe timp limitat. Însă, conform unei nutriţioniste, toate aceste persoane fac o greşeală majoră: consumă anumite alimente care nu fac altceva decât să te îngraşe.

Isabel De Los Rios, care lucrează ca nutriţionist de 15 ani, a explicat că anumite produse considerate dietetice şi sănătoase, des recomandate în diete, sunt de fapt nocive pentru siluetă. 

Isabel explică, în programul ei numit "Beyond Diet", că o majoritatea dietelor se bazează pe numărul de calorii consumate. Chiar dacă asta funcţionează o perioadă, dacă renunţi la a calcula caloriile, ajungi să te îngraşi la loc. Asta pentru că nu e important numărul de calorii pe care îl mânânci, ci ce anume mănânci. 

Alimentele "dietetice", nocive pentru sănătatea ta

De fapt, conform lui Isabel, majoritatea alimentelor vândute ca având un conţinut redus de calorii şi perfecte pentru diete nu sunt bune pentru sănătatea ta. 

Isabel punctează că în locul unei gustări procesate cu 100 de calorii, mai bine mănânci o banană care are 120 de calorii, dar e naturală şi corpul tău o va valorifica la maxim. În schimb, gustarea conţine zahăr şi aditivi. "Te îngraşă. Pentru că sistemul digestiv nu ştie ce să facă cu aceste tipuri de mâncare, ele sunt depozitate sub formă de grăsime".

Adevăratul motiv pentru care mulţi oameni se chinuie să slăbească e pentru că mănâncă gustări şi alimente pline de chimicale, care sunt recomandate în tot felul de diete: gustări de 100 de calorii, shake-uri de proteine, batoane de cerele. Pentru a evita astfel de alimente, chiar dacă sunt considerate "sănătoase", trebuie să citeşte cu atenţie etichetele: dacă nu înţelegi un anumit ingredient, nu e ceva ce ar trebui să mănânci. 

O altă parte importantă a oricărei diete e să menţii nivelul de insulină din organism constant. Nivelul de zahăr din sânge e esenţial când vine vorba de pierderea kilogramelor şi de menţinerea unei siluete perfecte. Dacă mănânci alimente procesate, nivelul creşte prea mult, iar organismul eliberează insulină pentru a scădea nivelul de zahăr. Uneori însă, cantitatea de insulină eliberată e prea mare. Asta duce la creştere în greutate pentru că insulină favorizează depunerea de grăsime în corp. Pentru a evita acest lucru, trebuie să eviţi mâncărurile procesate sau cu zahăr adăugat. 

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
extrageri loto
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg