5 dureri care NU trebuie ignorate

Ultima actualizare:

Durerile abdominale.Dacă aveţi dureri puternice în zona abdominală acestea necesită o atenţie specială şi tratament medical. Ele pot fi consecinţa unor afecţiuni ale vezicii biliare sau ale inflamării apendicelui. De asemenea, tot la nivelul abdomenului se pot resimţi dureri care „semnalează" un infarct.

Durerea de gambă. Este simptomul pentru câteva pro­­­­­bleme de sănătate. Una dintre ele este tromboza venoasă. Aceasta apare atunci când în venele de la nivelul picioarelor se formează un cheag de sânge. De multe ori apariţia acestuia poate să fie cauza unui embolism pulmonar. În cazul în care cheagul începe să se mute prin vasele de sânge, durerea se înrăutăţeşte.

Arsuri în talpă.Senzaţia că parcă mii de ace vă înţeapă talpa poate avea legătură cu faptul că în organism au apărut leziuni ale nervilor. Aceste simptome pot fi chiar simptomele unui diabet încă nedescoperit.

Durerile de spate.Durerea care apare în partea de jos a spatelui sau între omoplaţi ar trebui să vă îngrijoreze şi să vă determine să mergeţi de urgenţă la doctor. Acestea anunţă în boala numită artrită dar poate semnala apariţia unui infarct sau a unor probleme abdominale.

Durerile de cap. Dacă este chinuitoare, este un indiciu sigur că trebuie să mergeţi la doctor. Multe probleme de sănătate, printre care hemoragia cerebrală sau tumorile de pe creier pot produce aceste tipuri de dureri de cap. Durerea insuportabilă poate să vă avertizeze că este posibil să fi suferit un anevrism cerebral.

image
image
image
image
image
image
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg
fobii jpg
image png
Schengen FOTO Profimedia