5 greșeli care te împiedică să ai un abdomen plat

simeon stalpnicul png
Când te apropii de vârsta de 40 de ani şi menopauza începe să se instaleze, este necesar să faci mai mult sport pentru a te menţine în formă.www.clicksanatate.ro

Visezi la o talie subțire și un abomen de invidiat? Dacă ții deja dietă, dar nu reușești să slăbești și nu știi unde greșești, este posibil să găsești cauza în cele ce urmează!

Alegi surse nesănătoase de carbohidrați

În cazul în care obișnuiești să mănânci carbohidrați, precum chipsurile, la care băuturi răcoritoare, creșterea nivelului de insulină favorizează depunerea grăsimilor în zona abdominală. Caută să mănânci cât mai sănătos cu putință! Legumele reduc foamea și-ți aduc un aport crescut de vitamine și minerale.

Faci mișcare rareori

O dată cu trecerea anilor, hormonii se schimbă, se dereglează și în felul acesta încetinesc capacitatea organismului de a arde grăsimi. Mai ales când te apropii de vârsta de 40 de ani și menopauza începe să se instaleze, este vremea să faci mai mult sport pentru a te menține în formă.

Uiți de cumpătare

Acum nu trebuie să-ți faci griji dacă ai cedat poftei de a bea o bere, însă un studiu realizat în Danemarca în anul 2013 a scos la iveală faptul că berea conduce încet dar sigur la obezitate, iar cocktailurile care conțin zahăr în cantități mari sunt o adevărată bombă calorică. Un singur pahar de vin la masă este suficient dacă vrei să îți potolești pofta de alcool.

Află pe Clicksanatate.ro de ce nu te ajută să slăbești evitarea tuturor surselor de grăsimi!

Ce profesii favorizează îngrășarea și sedentarismulCe fructe sunt potrivite pentru diabetici 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Joaquin El Chapo Guzman FOTO EPA
primaria focsani
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
alexandru arsinel jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
1 cum sa te pregatesti de toamna jpg jpeg