7 sucuri naturale care te menţin sănătos


    Ingredientele folosite de Amra pentru răcoritoare sunt presate la rece. Sucurile preparate de Amra nu sunt pasteurizateFotografii: Sever Gheorghe
Ingredientele folosite de Amra pentru răcoritoare sunt presate la rece. Sucurile preparate de Amra nu sunt pasteurizateFotografii: Sever Gheorghe

Fructele şi legumele naturale sunt sursă de sănătate şi energie. Amra, o bosniacă mutată în România de patru ani, le combină şi le transformă în sucuri delicioase, cu valori nutritive adevărate, întrucât le prepară prin presare la rece şi fără pasteurizare. Click! îţi arată cele şapte sortimente de suc „Cold Pressed Juicery”.

Sucuri verzi

1. Ingrediente: kale, spanac, măr, lămâie, pătrunjel, ţelină, ghimbir. Acest suc ajută la reducerea inflamaţiei din corp, la digestie şi la îmbunătaţirea circulaţiei. Este bogat în beta-caroten, un element nutritiv care contribuie la regenerarea celulelor pielii. 

2. Ingrediente: castravete, ţelină, spanac, ananas, iarbă de grâu. Sucul îţi oferă doza necesară de potasiu şi ajută la combaterea retenţiei de fluide. Este şi o sursă de clorofilă, care contribuie la deodorizarea şi alcalinizarea corpului. 

3. Ingrediente: kale, spanac, mentă, ananas, avocado, castravete, seminţe de cânepă. Green Smoothie 2 e plin de proteine, ceea ce contribuie la îmbunătăţirea producţiei de colagen, având ca efect întinerirea şi regenerarea tenului. 

Sucuri cu lapte de migdale

4. Ingrediente: lapte de migdale (migdale & apă), banană, pudră de vanilie, curmală, scorţişoară, ulei de nucă de cocos, sare de Himalaya. Un super smoothie plin de proteine de bună calitate, care ajută corpul să se regenereze şi să se repare. 

5. Ingrediente: lapte de migdale (migdale & apă), banană, pudră de cacao crudă, ulei de nucă de cocos, sare de Himalaya, sirop de agave. Conţine antioxidanţi şi elemente nutritive bune pentru ten, printre care vitamina C şi acizi graşi esenţiali omega-3. Cacao crudă are un nivel crescut de polifenoli, cu  acţiune antioxidantă. 

Suc portocaliu

6. Ingrediente: portocală, turmeric, morcov, ghimbir. Orange 1 este o super sursă de vitamina C.  Aceasta ne protejează celulele de radicalii liberi, asociaţi cu îmbătrânirea prematură, cu cancerul sau bolile cardio-vasculare. 

Suc roşu

7. Ingrediente: sfeclă, morcov, ţelină, măr, lime. Este o bună sursă de potasiu, importantă pentru îmbunătăţirea sănătăţii oaselor. Astfel, ajută la reducerea riscului de osteoporoză, dar şi la scăderea tensiunii crescute.

Click! spune

Sucurile Cold Pressed Juicery sunt 100% naturale şi nepasteurizate. O sticlă de 380 ml de suc costă 13 lei. Produsul are o valabilitate de 72 de ore. Sucul trebuie păstrat în frigider, la temperaturi cuprinse între 0 şi 5˚C. Dacă sunt deja deschise, trebuie consumate în maximum 24 de ore. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg