Aceste alimente au mai multă vitamina C decât portocalele!

10 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Exist─â alimente care ├«ntrec portocalele c├ónd vine vorba de cantitatea de vitamina C con╚Ťinut─â. www.clickpentrufemei.ro

Cu toate c─â numeroase studii arat─â c─â un consum regulat de vitamina C nu poate preveni, de fapt, r─âcelile, nutrimentul poate s─â scurteze durata de convalescen╚Ť─â ╚Öi chiar reduce severitatea simptomelor. ├Än ciuda reputa╚Ťiei portocalelor, exist─â fructe ╚Öi legume care le ├«ntrec c├ónd vine vorba de cantitatea de vitamina C din ele.

Ardeii iu╚Ťi

O jum─âtate de can─â de ardei iute tocat sau cubule╚Ťe con╚Ťine 107,8 mg de vitamina C. ├Än plus, cercet─âtorii de la Universitatea din Buffalo au descoperit c─â substan╚Ťa care d─â iu╚Ťeala ardeilor, capsaicina, poate ajuta la ameliorarea durerilor articulare ╚Öi musculare.

Ardeii grași

O can─â cu ardei gras ro╚Öu, t─âiat m─ârunt, con╚Ťine, 190 mg, de aproape trei ori mai mult─â vitamina C dec├ót o portocal─â. Ardeii ro╚Öii sunt, de asemenea, o mare surs─â de vitamina A, esen╚Ťial─â pentru s─ân─âtatea ochilor.

Varza kale

Este bogat─â ├«n vitaminele A, C ╚Öi K. O singur─â can─â cu varz─â Kale con╚Ťine 80,4 mg de vitamina C. Pe l├óng─â toate acestea, aceast─â legum─â are o doz─â considerabil─â de minerale ╚Öi acizi gra╚Öi.

Afl─â ce alte alimente con╚Ťin mai mult─â vitamina C dec├ót portocalele. 

Așa asimilezi fierul din alimentele consumate!Dă kilogramele jos cu dieta cu ananas!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
BeFunky collage (7) jpg
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg