Aceste trucuri alimentare reduc colesterolul „rău“

Ultima actualizare:

    Ține dieta Mediteraneană, cea mai sănătoasă dietă de slăbit din câte s-au inventat.www.clickpentrufemei.ro
Ține dieta Mediteraneană, cea mai sănătoasă dietă de slăbit din câte s-au inventat.www.clickpentrufemei.ro

Există numeroase medicamente care promit să regleze colesterolul și să scadă grăsimile din sânge. Însă poți obține același efect și modificând puțin alimentația.

Din păcate, acestea, la fel ca preparatele medicamentoase, produc efecte pe termen scurt. Doar obiceiurile alimentare sănătoase pot avea câștig de cauză în această problemă. Cu alte cuvinte, fie că optezi pentru adoptarea unui stil alimentar mai sănătos sau urmezi un tratament, dacă ulterior faci excese alimentare și preferi mâncarea consistentă și bogată în grăsimi, eforturile tale sunt în zadar.

Apa de ovăz poate fi de ajutor

O sursă valoroasă de fibre solubile, ovăzul este un remediu eficient în lupta cu colesterolulcrescut. Pentru a beneficia de calitățile lui, îl poți consuma în iaurturi sau în diverse remedii.

De asemenea, poți bea apă de ovăz, pe care o faci din 3 linguri de cereale la un litru de apă și o lași peste noapte. O bei pe parcursul zilei următoare.

Ține dieta Mediteraneană

Se spune că este cea mai sănătoasă dietă de slăbit din câte s-au inventat și este ideală și pentru menținerea sănătății. Dieta Mediteraneană este un regim alimentar bazat pe consumul de legume, fructe, ulei de măsline şi peşte. Studiile au arătat că această dietă protejează inima și curăță vasele de sânge care o alimentează.

Descoperă și alte trucuri alimentare care reduc colesterolul „rău“ pe clickpentrufemei.ro.

Remediul antic care scade nivelul colesteroluluiRedu colesterolul cu acest suc miraculos

image
image
image
image
image
image
Gard FOTO Shutterstock jpg
index png
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg