Aşa poţi scăpa de crampele la stomac

simeon stalpnicul png

În magazinele cu profil naturist, cererea de remedii contra crampelor abdominale ocupă un loc fruntaş. Asta, pentru că una din patru persoane se plânge de dureri de burtă.

Din fericire, acest tip de suferinţă poate fi alinat. Află care sunt cele mai bune remedii din noul număr al revistei “Click! pentru femei”!

Ghimbir

Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, ghimbirul este unul dintre cele mai eficiente leacuri contra crampelor abdominale, contribuind la o mai bună digestie şi la reducerea durerilor de stomac. Poţi folosi rădăcină de ghimbir dată prin răzătoare sau praf de ghimbir. Faci fie un ceai, fie îl adaugi ca atare în mâncare. Dacă iei rădăcină, o cureţi de coajă, o dai prin răzătoare şi pui maximum o linguriţă la o cană de apă. 

Chimen

Un remediu excelent contra crampelor abdominale, chimenul ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv şi la întărirea sistemului imunitar. Are efect antispastic şi ajută la stimularea enzimelor pancreatice, care contribuie la asimilarea alimentelor greu de digerat. Prepară licoarea dintr-o lingură de seminţe la o cană de apă clocotită. Lasă la infuzat 5-10 minute şi bea neîndulcit. Este uşor de administrat chiar şi copiilor. 

Păpădie

Crampele abdominale pot fi cauzate şi de disfuncţia biliară. Ceaiul de păpădie are efecte diuretice şi stimulează buna funcţionare a vezicii biliare. Prepară-l dintr-o lingură de plantă uscată (partea aeriană) la o cană de apă fierbinte. Lasă la infuzat câteva minute, apoi bea lichidul pe stomacul gol, mai ales dacă senzaţia de burtă umflată nu dispare.

Bicarbonat de sodiu

Medicamentele cu efect antiacid din industria farmaceutică conţin în mod normal bicarbonat de sodiu. Dacă nu vrei să introduci în organism şi alte chimicale, cel mai bine este să îţi prepari singură remediul, din două linguriţe de bicarbonat la o cană de apă călduţă. Foloseşte leacul pentru a scăpa de indigestie sau de arsuri la stomac, reducând totodată crampele abdominale. Nu abuza însă de acest leac!

zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
cub mama theo rose carmen harra png
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
ruxi jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
paul danci jpg
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png