Așa scazi febra fără medicamente!

25 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Uleiul de peşte întăreşte sistemul imunitar, protejând corpul de bacterii, aşadar îl poţi consuma chiar şi după ce te-ai vindecat, putând fi administrat zilnic.www.clicksanatate.ro

Febra, creșterea temperaturii interne a corpului, reprezintă mecanismul de autoapărare al organismului în fața bacteriilor sau a virusurilor. Chiar dacă ești tentat să folosești medicamentele, s-a dovedit că remediile naturale pot fi de multe ori mai eficiente. Încearcă-le și tu!

Bea multe lichide

Hidratarea este esențială atunci când ai febră, deoarece te ajută să elimini mai repede toxinele. Bea cel puțin 8 pahare de apă și consumă alimente puternic hidratante precum castravetele, țelina, grepefrutul, spanacul, conopida, morcovul sau iaurtul. Renunță la băuturile carbogazoase și la sucurile dulci, cu adaos de zahăr și chimicale. Dacă vrei să bei un suc din fructe proaspete, diluează-l înainte cu apă. În acest fel, vei reduce nivelul zahărului.

Consumă ulei de pește

Acesta este un remediu natural folosit pentru scăderea temperaturii corpului, oferind organismului elementele nutritive de care acesta are nevoie pentru a se reface rapid. Tototdată, uleiul de pește întărește sistemul imunitar, protejând corpul de bacterii, așadar îl poți consuma chiar și după ce te-ai vindecat, putând fi administrat zilnic.

Odihnește-te suficient

Chiar dacă atunci când ai febră te confrunți cu un disconfort fizic general, somnul reprezintă una dintre cele mai bune metode prin care îți poți reface organismul. În acel moment, corpul produce mai multe celule albe ca de obicei, care au rolul de a lupta împotriva infecțiilor. Pentru a avea un somn odihnitor, bea o cană cu lapte cald înainte sau fă-ți o baie fierbinte, care va ajuta corpul să transpire, diminuând astfel febra.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari leacuri cu oțet de mere pentru reducerea febrei!

La ce probleme de sănătate ești predispus dacă nu dormi suficientAceste afecțiuni sunt anunțate de mâncărimile pielii! 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg