Atenţie! Laptele degresat poate să fie periculos, mai ales pentru copii


    Lapte
Lapte

Laptele nu e întotdeauna cel mai bun aliment pentru corpul tău. Un doctor de la Harvard a publicat o lucrare în care susţine că aditivii din lapte pot fi dăunători sănătăţii şi că uneori e mai bine să bei mai puţin lapte.

David Ludwig a scris o lucrare din care reiese că nu e deloc indicat să bei trei pahare de lapte pe zi, aşa cum este recomandat de mulţi doctori.

Conform lui, cel mai mare inamic e laptele cu ciocolată degresat: "Scoţi grăsimea din lapte, aşa că nu mai are niciun gust. Ca să convingi copiii să bea lapte, iei băutura asta îndulcită cu zahăr".

Pentru a obţine cantitatea necerară de calciu, doctorul recomandă alte alimente care pot fi chiar mai bogate în calciu decât laptele. Ludwig spune că nucile, seminţele, sardinele sau legumele verzi sunt o sursă sigură de calciu.

Totuşi, în cazul copiilor, cel mai indicat e să bea lapte în continuare, deşi nimic cu ciocolată sau alte arome: "Pentru un copil sau un adult cu o dietă neadecvată, trei căni de lapte pot să fie de mult ajutor".

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub catalin botezatu dubai png
cub amal george cooney png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022