Bea suc de MERE ca să scapi de durerea de cap

Masajul cu ulei de lavandă alungă durerea. Se foloseşte ulei de masaj îmbunătăţit cu ulei de lavandă şi ulei de ienupăr: la 100 ml de ulei de masaj se adaugă 50 de picături de ulei de lavandă şi 50 de picături de ulei de ienupăr. Faceţi masaj la tâmple, de două ori pe zi.

Sucul de mere, te scapă de toxine. Alungă migrenele cu suc de mere şi suc de roşii, câte 100 ml din fiecare, de 3 ori pe zi, alternându-l; se administrează 300 ml suc de mere şi 300 ml suc de roşii, timp de 10 zile. Sunt sucuri detoxifiante, care ne ajută să luptăm împotriva factorilor provocatori de dureri de cap.

Ceaiul de mărar e liniştitor. Se face infuzie cu 1 linguriţă de frunze la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 3-5 minute, se consumă înainte de culcare sau în 2 doze, dimineaţa şi seara, după mese

Tinctura de salcâm revigorează. Consumaţi 10 picături de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, după mese.

Tinctura se prepară din 100 g de alcool de 70° în care se adaugă 100 g de flori de salcâm, se lasă la macerat 10 zile, se strecoară şi se pun într-un recipient închis la culoare şi la temperatură constantă; se iau câte 30 de picături dimineaţa, câte 10 zile pe lună, în perioada dintre crizele dureroase.

Click!spune

Migrena reprezintă o durere de cap periodică însoţită de fenomene vegetative (greaţă, vărsături, tremurături, frisoane, transpiraţii) şi poate fi precedată de paloare, oboseală, tulburări de vedere.

Durerea de cap poate dura ore sau zile şi are caracter pulsatil fiind şi ea însoţită de greţuri, vărsături, fotofobie (nu suporţi lumina), paloare sau înroşirea şi umflarea feţei

Citeşte şi:

«Sucul de mere te ţine veşnic tânăr»

20 de alimente perfecte pe caniculă

Trei sucuri care te răcoresc

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
10  m1 abrams jpg jpeg
Granita Rusia Finlanda FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg