Beneficiile consumului de migdale crude. Ce boli putem preveni
Migdalele, numite de evrei „Darul lui Dumnezeu“, conţin vitamine, minerale, proteine şi fibre, oferind beneficii incredibile pentru sănătate. Acestea pot fi consumate crude ca o gustare sănătoasă, dar şi pentru a obţine făină, unt, lapte şi diverse loţiuni pentru îngrijirea corpului.
Migdalele au în compoziţia lor vitamina A, grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B6), vitamina C, vitamina E, calciu, fier, mangan, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, acid folic, acid pantotenic, molibden, seleniu, glucide, apă, proteine, grăsimi mononesaturate. Pentru a ne bucura de toate beneficiile migdalelor, nutriţioniştii recomandă să le mâncăm în stare crudă. De asemenea, trebuie să le hidratăm cel puţin 9 ore înainte de a le consuma, pentru a uşura digestia.
Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”Adevărul despre coronavirus. Se ia sau nu de pe haine ori alimente?! Anunţul făcut de Raed Arafat