Beneficiile consumului de migdale crude. Ce boli putem preveni

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Migdalele, numite de evrei „Darul lui Dumnezeu“, conţin vitamine, minerale, proteine şi fibre, oferind beneficii incredibile pentru sănătate. Acestea pot fi consumate crude ca o gustare sănătoasă, dar şi pentru a obţine făină, unt, lapte şi diverse loţiuni pentru îngrijirea corpului.

Migdalele au în compoziţia lor vitamina A, grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B6), vitamina C, vitamina E, calciu, fier, mangan, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, acid folic, acid pantotenic, molibden, seleniu, glucide, apă, proteine, grăsimi mononesaturate. Pentru a ne bucura de toate beneficiile migdalelor, nutriţioniştii recomandă să le mâncăm în stare crudă. De asemenea, trebuie să le hidratăm cel puţin 9 ore înainte de a le consuma, pentru a uşura digestia.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”Adevărul despre coronavirus. Se ia sau nu de pe haine ori alimente?! Anunţul făcut de Raed Arafat

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg