Beneficiile mătasei de porumb

Ultima actualizare:

Sezonul porumbului a sosit și trebuie să profiți de toate beneficiile acestuia pentru organism. Mătasea de porumb era folosită de nativii americani pentru tratarea anumitor afecțiuni, iar beneficiile acesteia sunt recunoscute și astăzi datorită conținutului bogat în nutrienți, cum ar fi vitamina K.

Tratarea tractului urinar

Mătasea de porumb este un puternic diuretic care poate ajuta tractul urinar în diferite moduri. Aceasta poate fi de ajutor în cazul copiilor care urinează noaptea în pat. Alege să tratezi infecția urinară cauzată de bacterii cu ajutorul mătasei de porumb, acestea fiind o alternativă a antibioticelor. De asemenea, consumul ei te poate ajuta să tratezi inflamațiile de la nivelul vezicii urinare.

Benefică pentru rinichi

Mătasea de porumb este deseori folosită pentru tratarea și prevenirea pietrei la rinichi la adulți. Aceasta are rolul de a crește cantitatea de urină din corp și astfel riscul de dezvoltare ale pietrelor la rinichi scade. Infecțiile la rinichi, de asemenea, pot fi tratate consumând zilnic ceai sau tinctură din mătase de porumb.

Află cum trebuie consumată mătasea de porumb pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net