Beneficiile uleiului de măsline amestecat cu sucul de lămâie

Ultima actualizare:

    Datorită acizilor graşi din uleiul de măsline, acesta îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi prtejează arterele.www.clicksanatate.ro
Datorită acizilor graşi din uleiul de măsline, acesta îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi prtejează arterele.www.clicksanatate.ro

Natura ne-a pus la dispoziție absolut tot ce avem nevoie pentru a ne bucura de sănătate, astfel că două dintre cele mai prețioase averi sunt uleiul de măsline și lămâia.

Atât în industria cosmetică cât și în domeniul culinar ambele produse sunt extrem de utile și pot fi folosite atât pe plan local, intern cât și extern.

Secretul este să le combini în părți egale și să le folosești ori de câte ori ai ocazia, și iată de ce probleme te scapă această combinațe minunată.

Pentru o digestie normală

Una dintre cele mai grave probleme cu care te poți confrunta este contipația, astfel la nivelul colonului se produc anumite dezechilibre ce îți pot pune sănătatea în pericol.

Însă celebra combinație de ulei de măsline și sucul de lămâie ajută la lubrifierea mucoasei digestive și la activarea vezicii urinare, astfel că este favorizat procesul de defecație, sprijinită digestia și digerarea rapidă și corespunzătoare a alimentelor ingerate.

Are grijă de inima ta

Datorită acizilor grași ce se regăsesc în uleiul de măsline, este îmbunătățită circulația sangvină și protejate arterele astfel încât să se prevină orice fel de afecțiune la nivelul aparatului cardiovascular mai ales.

Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești acest amestec pentru a combate fragilitatea unghiilor!

Negii genitali - periculoși sau nu?

Unde se află cei mai mulți microbi?

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net