Care sunt cele mai bune condimente pentru masa pascală

Ultima actualizare:

    În amestecurile de condimente din comerţ poate fi găsit glutamatul (E330), un întăritor de gust care adaugă o notă uşor acrişoară.www.clicksanatate.ro
În amestecurile de condimente din comerţ poate fi găsit glutamatul (E330), un întăritor de gust care adaugă o notă uşor acrişoară.www.clicksanatate.ro

Dau gust mâncării, dar au şi efecte terapeutice. Specialiştii în nutriţie ne spun ce condimente să punem în mâncare, astfel încât să nu avem probleme după mesele copioase din zilele de sărbătoare.

Anumite condimente pot fi adăugate în mâncare chiar de la începutul pregătirii. În acest caz, ele transmit alimentelor efectele lor terapeutice şi, astfel, legumele, cerealele, leguminoasele şi alte alimente vor fi mai uşor digerabile.

Aceste condimente sunt: boabele de muştar, chimenul, coriandrul, dafinul, ienibaharul, cuişoarele, ienupărul. În general, acestea sunt sub formă de seminţe şi pot fi puse la fiert chiar nemăcinate.

Alte condimente pot fi adăugate în mâncare după ce preparatele au fost luate de pe foc. Este vorba despre plantele cu frunze aromate: pătrunjelul, ţelina, mărarul, menta, tarhonul, leuşteanul, busuiocul, salvia şi cimbrişorul.

Află pe clicksanatate.ro ce alte condimente te ţin departe de problemele digestive

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net