Ce să mâncăm ca să prevenim cancerul

Ultima actualizare:

    Compușii sulfuroși care dau gust usturoiului ajută la neutralizarea substanțelor cancerigeneclicksanatate.ro
Compușii sulfuroși care dau gust usturoiului ajută la neutralizarea substanțelor cancerigeneclicksanatate.ro

O hrană echilibrată, bogată în vitamine, îţi poate reduce semnificativ riscurile de a te îmbolnăvi de cancer.

Este dovedit prin numeroase cercetări că unele alimente te pot proteja de cancer, aşa cum altele îţi măresc riscul de a face această boală. Antioxidanţii şi fibrele alimentare alimentare sunt câteva din substanţele despre care se ştie că pot ţine la distanţă tumorile canceroase.

Desigur, acestea nu sunt suficiente pentru a te feri de boală, un rol important în acest sens avându-l şi stilul de viaţă. Astfel, obezitatea, fumatul şi consumul de alcool sunt alţi factori vinovaţi de apariţia multor tipuri de cancere.

Roşii

Sursă de vitaminele A, E şi C, roşiile conţin licopen, antioxidant care le dă culoarea roşie. Numeroase studii au subliniat că licopenul poate reduce riscul de cancer pulmonar, esofagian, de prostată, gastric şi de colon.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente te pot proteja de cancer



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mihaela Bilic, foto Facebook jpg
ce nu s a vazut la televizor la sfintirea catedralei nationale imagini inedite 1018429 jpg
image png
claudia cardinale profimedia jpg
image png
Volodimir zelenski foto profimedia jpg
donald trump jeffrey epstein captura video jpg
explozie milano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net