Ce să nu adaugi niciodată în cafea

4 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Consumul exagerat de cafea favorizează apariţia osteoporozei, deoarece favorizează eliminarea calciului.www.clicksanatate.ro

Dup─â ce sun─â alarma de diminea╚Ť─â mare parte dintre noi ne ├«ndrept─âm spre buc─ât─ârie pentru a preg─âti cafeaua. Dac─â faci parte din categoria celor care nu pot s─â-╚Öi ├«nceap─â activitatea zilnic─â f─âr─â cana de cafea, atunci este indicat s─â ╚Ötii ce anume s─â nu pui niciodat─â ├«n cea╚Öca de cafea pentru a te bucura de adev─âratele beneficii pe care ╚Ťi le ofer─â aceast─â licoare.

Elixirul negru care te ajut─â s─â func╚Ťionezi pe parcursul zilei nu are doar p─âr╚Ťi pozitive. ├Äntr-o ├«ncercare de a o prepara mai savuroas─â s-ar putea s─â ob╚Ťii efectul contrar. Iat─â ce s─â nu pui niciodat─â ├«n cafea dac─â vrei s─â fie medicament ╚Öi nu drog pentru organismul t─âu.

Afecteaz─â ficatul dac─â o combini cu analgezice

 De╚Öi ficatul este un organ destul de rezistent o propor╚Ťie de proximativ 75% din ┼úesutul hepatic poate fi afectat sau ├«nl─âturat chirurgical f─âr─â s─â apar─â insuficien┼úa hepatic─â. ├Äns─â chiar ╚Öi asa el poate fi afectat destul de mult de excesul de cafea mai ales atunci c├ónd este combinat─â cu paracetamolul. Aceast─â descoperire a fost f─âcut─â public─â dup─â ce ├«n anul 2007 cercet─âtorii de la Universitatea din Washington au f─âcut un studiu cu privire la electele cafelei ├«n combina╚Ťie cu alte elemente.

De asemenea consumul exagerat favorizeaz─â apari╚Ťia osteoporozei deoarece ajut─â la eliminarea calciului din organism ╚Öi a vitaminei D care ajut─â la fixarea calciului. Insomnia ╚Öi deregl─ârile hormonale, dantura, inima, ficatul toate au de suferit.

Nu combina aromele

Cafeaua se bea neagr─â ╚Öi at├ót. Cu c├ót adaugi mai multe arome cu at├ót o faci mai toxic─â pentru s─ân─âtatea ta, deoarece ele con╚Ťin doze mari de zah─âr ╚Öi coloran╚Ťi artificiali.

Dac─â nu ├«╚Ťi place simpl─â ╚Öi vrei s─â ├«i schimbi gustul opteaz─â totu╚Öi pentru pic─âturi de extrat de vanilie sau ment─â sau ├«ndulce╚Öte-o cu fructe deshidratate.

Afl─â pe clicksanatate.ro de ce nu e indicat─â combinarea cafelei cu lapte sau cu alcool!

6 metode s─â previi c─âderea p─ârului

Alung─â st─ârile de anxietate cu remedii naturale!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg
spital voila large jpg
FotoJet (1) jpg