Ceaiul de urzică te pregăteşte de primăvară

Urzica e o plantă la îndemâna oricui şi o poţi găsi deja pe toate tarabele. Chiar dacă nu are un aspect prea plăcut şi nici un gust delicios, ceaiul de urzică are un efect benefic asupra sistemului imunitar, pe care îl întăreşte. De asemenea tratează anemia şi stimuleză regenerarea ţesuturilor. Şi lista poate continua astfel:  

- tratează anemiile, mai ales pe cele produse din cauza deficitul de fier din alimentaţie fiind bogat în fier;x acţionează ca mineralizant general;- protejează vasele de sânge şi reduce riscul hemoragiilor, datorită vitaminei K;- reduce nivelul de zahăr din sânge, de aceea este indicat atât în prevenirea diabetului, cât mai ales pentru bolnavii de diabet.

- acţionează ca diuretic fiind un remediu foarte bun dacă organismul tău tinde să reţină apă. Consumat zilnic, timp câteva săptămâni, ceaiul de urzică te poate ajuta să dai jos mai uşor kilogramele în plus;- previne bolile de inimă şi contribuie la stoparea evolutiei lor, datorită efectului diuretic şi ai antioxidanţilor conţinuţi;- este foarte eficace în tratarea gutei, deoarece reduce semnificativ nivelul de acid uric;- ajută în curele de detoxifiere;- contribuie la involuţia astmului bronşic, cu condiţia să nu ai alergie la urzică.

Click! Spune

Ceaiurile de urzică se găsesc la preţuri între 2 şi 3 lei. Sunt recomandate în anemie, hemoragie, diabet, alergii, stimulează secreţia urinară şi favorizează eliminarea toxinelor, scade tensiunea. Întrebaţi medicul ce cantitate e indicat să consumaţi în funcţie de afecţiune.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg