Cele mai bune surse de vitamina E

Ultima actualizare:

    Vitamina E prelungește viața celulelor și protejează împotriva cancerului. clickpentrufemei.ro
Vitamina E prelungește viața celulelor și protejează împotriva cancerului. clickpentrufemei.ro

Uleiul de floarea soarelui, semințele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate în conținutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obținute prin presare la rece, bineînțeles, nerafinate. Acestea pot fi adăugate în mâncare, de preferat, la sfârșitul timpului de gătire.

Alunele

Au 24,9 miligrame de Vitamina E la 95 de grame. Sunt foarte generoase în conţinutul de vitamina E. sunt, de asemenea, foarte bogate în fibre şi reglează orice problemă digestivă. Chiar şi laptele de alune are multă vitamina E. Untul de arahide are 23,3 mg de vitamina E la o porţie de 258 de gr. deşi foarte caloric, untul de arahide conţine şi fibră. E bogat în magneziu şi are grăsimi bune. 

Alunele de pădure

Au 17,3 mg la 115 g. Bogate în vitamina B şi folaţi, magneziu, calciu şi potasiu. Se pot adăuga în orice fel de salate. Seminţele de floarea soarelui au 15,3 mg la 46 de g. Sursă excelentă de vitamina E, extrem de bogate în magneziu, îndepărtează oboseala cronică şi luptă împotriva cancerului şi a bolilor de inimă. 

Află ce alte alimente conţin din plin vitamina E pe clickpentrufemei.ro. 

Cum foloseşti uleiurile esenţiale

Ulei de măsline şi fond de ten, hidratare asigurată

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net