Cele mai sănătoase alimente pentru bărbați

simeon stalpnicul png
Este recomandat să alegi iaurtul în locul laptelui, deoarece acesta te va ajuta să menţii echilibrul florei bacteriene.www.clicksanatate.ro

Pentru a fi sănătos ai nevoie de alimentație echilibrată, mișcare și odihnă. Bărbații nu acordă atenție acestora, însă metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decât la femei.

Pentru a-ți îmbunătăţi starea de sănătate, este indicat să îți găsești punctul de echilibru al celor 3 piloni. Cel mai greu pilon de atins pare a fi cel alimentar motiv pentru care am alcătuit o listă cualimentele benefice a fi consumate cît mai des decătre bărbați.

La fel ca și în cazul femeilor, fibrele sunt de nelipsit, acestea îți vor oferi aportul nutrițional necesar pentru a menține aparatul cardiovascular sănătos. Alege să îți începi ziua cu un mic dejun care să conțină iaurt și cereale. Eventual poți să adaugi și o linguriță de miere.

Este recomandat să alegi iaurtul în locul laptelui, deoarece acesta te va ajuta să menții echilibrul florei bacteriene, va contribui la un tranzit normal și îți va oferi doza de calciu necesară menținerii sănătății oaselor.

Iaurtul poate înlocui o masă

Dacă timpul nu îți permite să gătești ceva mai consistent, poți opta pentru un iaurt și astfel ai o masă sănătoasă, care va acționa asupra florei intestinale.De asemenea, ouăle sunt  recomandate a fi consumate fie fierte, fie poșate. Albușul de la ou find cel mai indicat în cazul bărbaților deoarece acesta  reprezintă cea mai bună sursă de proteină ce poate influența fertilitatea într-un mod pozitiv.

Află pe Clicksanatate.ro ce ale alimente sunt indicate bărbaților!

Secretul pentru a nu te îngrășa de sărbătoriCe complicații pot avea virozele netratate 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg