Centrul Medical Anadolu din Istanbul a inaugurat în 12 Martie 2015, cu ocazia lunii dedicată femeilor din întreaga lume, Clinica Sânului (P)

Ultima actualizare:

Obiectivul nostru de bază este de a răspunde îngrijorărilor oricărei femei cu privire la sân. Din aceste motive am dezvoltat o clinică separată în cadrul Centrului Medical Anadolu care să deserveasca afecțiunile sânului.

Creșterea eficienței și eficacității calității tratamentului  la cele mai înalte nivele și pentru a putea face pacientele să se simtă într-un mediu sigur,  este posibilă odată cu înființarea Clinicii Sânului în cadrul Centrului Medical Anadolu.

Clinică Sânului din cadrul Centrului Medical Anadolu, servește și functioneazムsub îndrumarea Profesorului Doctor Metin ÇAKMAKÇI. Personalul medical al Clinicii Sânului de la Centrul Medical Anadolu include 20 medici cu cele mai importante specialități: chirurgie generală, radiologie, chirurgie plastică, oncologie medicală, radioterapie, medicină nucleară și patologie. Existムun manager de caz și tehnicieni de radiologie disponibili în cadrul clinicii.

Clinică Sânului din cadrul Centrului Medical Anadolu a fost concepută  astfel încât să susțină activitatea medicală simultană a mai multor medici. Camerele de examinare sunt concepute  pentru a oferi posibilitatea  că pacientul să fie consultat de o echipă multidisciplinara  de specialiști . În cadrul Clinicii Sânului există și o unitate de radiologie.  Pacienta poate efectua mamografii și ecografie de sân  în aceeași zonă după examinarea de către medicul de chirurgie generală. De asemenea poate fi efectuată și biopsia atunci când este necesar. Procedurile de diagnosticare ale pacientului sunt realizate într-o perioadă scurtă de timp, fără direcționarea acestuia către alte departamente. Procedurile de informare în ceea ce privește tratamentul recomandat sunt efectuate tot în cadrul Clinicii Sânului de la Centrul Medical Anadolu.

În cadrul Clinicii Sânului a Centrului Medical Anadolu există echipamente de ultimă generație pentru efectuarea mamografiilor și a ecografiilor digitale.

Schimbarea de bază în aplicațiile de diagnostic și tratament este  gestionarea  tuturor cererilor de la o singură sursă. Există un manager de caz în cadrul Clinicii care ghidează pacientul în timpul   diagnosticării și recomandării  tratamentului, se ocupă de partea de organizare și consultanță  pentru serviciile necesare. În cadrul clinicii,  medicii se consultă reciproc și se decid asupra celui mai exact diagnostic și  cea mai adecvată metodă de tratament pentru pacient.  De asemenea, pacienții sunt evaluați de Consiliul Tumorilor de Sân care se întrunește în anumite zile ale săptămânii. În cadrul Consiliului Tumorilor de Sân există  medici  specialiști în chirurgie generală, radiologie, chirurgie plastică, oncologie medicală, radioterapie, medicină nucleară, specialiști patologie. Tratamentele pacienților sunt analizate în amănunt  și le vor fi prezentate cele mai adecvate și eficiente soluții terapeutice.

Tratamentul cancerului de sân este un tratament care include o abordare complexă  , inclusiv intervente chirurgicală, chimioterapie, radioterapie și terapii hormonale. Protocoalele medicale pentru  aceste tratamente sunt complete în funcție de localizarea celulelor canceroase ale sânului, invazia altor organe, aspectele genetice și cele cosmetice.Scopul tratamentului este succesul optim. 

Principalul motiv pentru care pacientele se simt inconfortabil în timpul procesului de diagnosticare și tratament  este că se simt copleșite sub povara tratamentului și nu știu ce să facă și când să facă . De când am adus aceste două componente împreună, știm că nu este suficient doar să oferim un tratament eficient pacienților. Este admis la nivel global că eficicacitatea tratamentului depinde de abordarea holistică a pacientului. Pacienți trebuie să primească suport pentru toate problemele care apăr în timpul tratamentului cancerului cum ar fi : suport pentru reacțiile adverse, măsuri de prevenție a acestora și orice altă problemă sau îngrijorare care apare din partea pacientului în timpul tratamentului.

Susținem pacientul și suntem alături de el . Vrem că toți pacienții să înțeleagă că, odată cu primirea celui mai bun tratament în cel mai bun moment, nu sunt singuri și pot primi consulatanta în orice problemă au nevoie.

Mesajul de bază pe care dorim să îl transmitem despre cancerul de sân este "diagnosticul precoce este important!”. Succesul tratamentului este foarte mare datorită  echipamentelor de ultima generație în diagnosticarea și tratamentul cancerului de sân. Diagnosticul precoce crește și mai mult  succesul tratamentului. Unul dintre obiectivele noastre în cadrul  Clinicii Sânului  este de a determina femeile cu risc ridicat de a dezvolta cancer de sân. Prin acest concept, dorim să efectuam calculul factorului de risc bazat și pe istoricul pacientelor pe care le tratatam. Dorim să devenim eficienți  prin programele de screening pentru femeile cu risc ridicat efectiv și să oferim cât mai multe informații, pentru protejarea pacientelor care necesită mastectomie, în funcție de fiecare caz în parte.

Vrem să împiedicăm pierderea pacientului în labirintul bolii. Din acest motiv am creat Clinica Sânului la Centrul Medical Anadolu. A fost creat respectând standardele înalte și am ales luna Martie că și data de inaugurare pentru a transmite un mesaj femeilor din întreagă lume și pentru a putea fi alături de cele care întâmpina dificultăți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
aroportul heathrow foto profimedia jpg
vlad calugarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net