Chlorella, citostaticul natural împotriva cancerului


    Un studiu realizat în Coreea de Sud arată că speciile medicinale de Chlorella inhibă dezvoltarea canceruluiclicksanatate.ro
Un studiu realizat în Coreea de Sud arată că speciile medicinale de Chlorella inhibă dezvoltarea canceruluiclicksanatate.ro

Considerată cea mai verde ființă de pe pământ datorită conținutului uriaș de clorofilă, Chlorella este o algă atât de mică încât, până la apariția microscopului, oamenii de știință n-au știut despre existența ei.

Chlorella crește în apele dulci din sud-estul Asiei și din Australia, această specie de algă fiind o adevărată forță a naturii datorită conținutului foarte mare de clorofilă (cel mai mare din regnul vegetal) și alte principii active, în ciuda dimensiunilor sale microscopice.

După ce a devenit una dintre cele mai studiat specii medicinale din lume, Chlorella se bucură de prima recunoaștere ca medica­ment odată cu primele zboruri spaţiale ale NASA, ea fiind o componentă esenţială a dietei cosmonauţilor.

Astfel, chlorella îi ajută pe cosmonauţi să-şi păstreze tonusul muscular în condiţii de impondera­bilitate, le asigură o anumită protecţie la radiaţiile din afara atmosferei pământului, dar şi la câmpurile elec­tromagnetice produse de aparatura de la bordul na­velor.

Chlorella, un detoxifiant natural

De asemenea, cea mai mare contribuție în studiul acestei alge o au savanții japonezi, care au descoperit capacitatea uimitoare a chlorellei de detoxifiere a organismului în mod natural și eficient.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte beneficii aduce sănătății alga Chlorella

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg