Cu 150 de lei pe lună îţi pregăteşti organismul de iarnă

Ultima actualizare:

    Pentru a te feri de gripă şi răceală este  recomandat să-ţi imunizezi organismul  cu vitamina C, echinacea şi propolis
Pentru a te feri de gripă şi răceală este recomandat să-ţi imunizezi organismul cu vitamina C, echinacea şi propolis

Trecerea bruscă de la temperaturi ridicate şi zile călduroase la ploi, frig şi umezeală ne poate da peste cap întreg sistemul imunitar. Mai ales că în această perioadă a anului ne pândeşte un nou val de gripă şi răceală.  Click! îţi spune câţi bani trebuie să scoţi din buzunare într-o lună pentru a-ţi imuniza organismul împotriva afecţiunilor  de sezon.

Capriciile vremii ne vor da mari bătăi de cap dacă nu ne imunizăm organismul din timp. Motivul? Diferenţele bruşte de temperatură favorizează, în fiecare an, apariţia gripei şi a răcelilor, iar corpul nostru trebuie întărit pentru a face faţă cu brio afecţiunilor de toamnă. Aşadar, cine nu şi-a făcut stocul de medicamente, ar trebui să se grăbească. Pentru asta nici nu este nevoie să mergem la medic, ci, pur şi simplu, putem cere părerea unui farmacist.

În primul rând, trebuie să ştim că există mai multe tipuri de tratamente pentru creşterea imunităţii: pe bază de vitamina C, pe bază de echinacea şi propolis. Evident, lista poate continua, dar acestea sunt cele mai cunoscute şi eficace. 

6 Cetebe - o cutie conţine 60 de capsule şi e recomandat să luăm câte  2 capsule pe zi. Astfel, cutia ne va ajunge pentru exact 30 de zile. Preţ: 55 lei.

6 Redoxon - o cutie conţine 10 capsule şi e recomandat să luăm câte o capsulă pe zi. 3 cutii îţi vor ajunge 30 de zile. Preţ: 15 lei.

6 Upsavit - o cutie conţine tot 10 capsule şi e recomandat să luăm câte o tabletă pe zi. 3 cutii îţi vor ajunge 30 de zile.  Preţ: 12 lei

6 Vitamina C capsule - o cutie conţine 15 comprimate şi se administrează 5 tablete zilnic. Deci, o dată la 3 zile ar trebui să cumperi Vitamina C din nou. Pentru o lună ai avea nevoie de 10 cutii. Preţ: 10 lei.

6 ImmunoMix -o cutie conţine 50 de capsule, iar doza recomandată este de 2 capsule pe zi. Astfel, medicamentul îţi va ajunge pentru 25 de zile. Preţ: 45 lei.

6 Tinctură de propolis - Tinctura de propolis se găseşte în farmacii la 50 ml. Preţ: 10 lei cutia.

6 Propolets (pastile de supt pe bază de propolis şi vitamina C) - o cutie conţine 16 pastile şi este recomandat să luăm până la 4 pilule pe zi. Astfel, o dată la 4 zile va trebui să cumperi o nouă cutie. Pentru o lună ai nevoie de 8 cutii. Preţ: 9 lei cutia.

Ceaiurile sunt foarte recomandate pentru imunizarea organismului în sezonul rece. Poţi cumpăra ceai Hapciu, ceai de soc sau ceai de afine. Evident, poţi consuma orice tip de ceai în care să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie şi miere de albine. Ceaiurile costă în jur de 4 lei cutia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net