Cum să mănânci sănătos și să economisești bani în același timp


    Poți să trăiești sănătos și să economisești bani în același timpFoto Getty
Poți să trăiești sănătos și să economisești bani în același timpFoto Getty

Dacă ai luat decizia ca de acum înainte să mănânci sănătos, felicitări, ai făcut o alegere potrivită! Dar trebuie să știi că schimbarea dietei nu este un lucru simplu. Deși astăzi se găsește o varietate de produse benefice pentru sănătate, primul obstacol pe care îl vei întâmpina va fi prețul lor ridicat. Dar nu trebuie să-ți faci griji, poți trăi sănătos și economisind bani.

Proteine din linte

Linte
Linte

Pentru început, este important să știi cum îți poți asigura necesarul de proteine. Potrivit Aol.com, acestea se găsesc în numeroase alimente, de la carnea de vită, până la linte. Dar dacă vrei să economisești bani, lintea este alegerea cea mai bună, fiind mai ieftină decât carnea. De asemenea, un kilogram de linte conține mult mai multe proteine decât un kilogram de carne de vită.

Fructe și legume congelate

Legume congelate
Legume congelate

Diferențe de prețuri se întâlnesc și în cazul fructelor și legumelor. Acestea sunt cea mai bună alegere dacă vrei să ai un regim alimentar sănătos, dar trebuie să ții cont de un aspect esențial dacă nu vrei să cheltui prea mulți bani. Fructele și legumele congelate sunt mai ieftine decât cele vândute în stare obișnuită. În plus, majoritatea companiilor tind să le congeleze imediat cum au fost recoltate, ceea ce înseamnă că sunt păstrate proaspete. Evită-le însă pe cele care au adaos de zahăr sau sare.

Orezul brun, cea mai bună alegere

Orez
Orez

Cerealele sunt alte produse alimentare necesare într-un regim alimentar sănătos. Unele dintre acestea pot fi însă destul de scumpe. De aceea, orezul brun este alegerea cea mai sănătoasă și mai ieftină dacă îl compari cu alte cereale precum quinoa. În plus, orezul brun este foarte bogat în fibre.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022