Cum să scapi de coșurile sub piele. Iată care sunt cele mai eficiente soluții!

Ultima actualizare:

    Mască cu miere și lămâie este ideală pentru curățarea în profunzime a porilor. www.clicksanatate.ro
Mască cu miere și lămâie este ideală pentru curățarea în profunzime a porilor. www.clicksanatate.ro

Neplăcutele coșuri care apar sub piele sunt probabil printre neplăcute probleme care apar la nivelul epidermei. Acestea sunt dureroase, mari, greu de ascuns sub machiaj și, mai ales, dificil de tratat.

În nici un caz nu este recomandată stoarcerea acestora, deoarece tipul acesta de coșuri poate provoca infecții periculoase dacă nu sunt tratate corespunzător. Iată câteva remedii naturiste pentru vindecarea coșurilor formate sub piele!

Comprese cu ceai sau apă fierbinte

Înmoaie un prosop curat, din bumbac, în apă fierbinte sau, cel mai recomandat, într-o infuzie de ceai de mușețel. Tamponează zonele afectate ale pielii timp de 15 minute, până când observi deschiderea porilor. Scopul acestei proceduri este de a favoriza avansarea infecției către suprafața pielii.

Băi de abur pentru curățarea tenului

Băile de abur reprezintă un adevărat răsfăț pentru pielea feței, pentru că te ajută să tratezi, să combați sau să ameliorezi probleme precum tenul gras, punctele negre sau aspectul tern.

Băile de abur pentru față au efecte identice precum cele ale saunei pentru corp - detoxifică, elimină impuritățile pielii, deschid porii (astfel încât eventualele coșuri sunt mai ușor de extras) și hidratează în profunzime epiderma, ajutând-o să-și recapete suplețea și catifelarea.

Află pe clicksanatate.ro care sunt cele mai eficiente remedii împotriva coșurilor sub piele

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net