Cum să-ți îngrijești pielea în funcție de zodie

28 mai 2015
article img
Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție îngrijirii mâinilor clicksanatate.ro

Potrivit astrologilor, studiul semnelor zodiacale înseamnă mai mult decât previziuni periodice în ceee ce privește dragostea, cariera sau sănătatea. Știai că în funcție de trăsăturile și specificul fiecărei zodii, îți poți crea propria rutină de îngrijire a pielii? Iată cum!

Cum să-ți îngrijești pielea în funcție de zodie: BERBEC

Berbecul, războinicul zodiacului, are o constituție puternică și dură. Fiind un semn de foc, care se aprinde foarte ușor, nativii berbec se confruntă deseori cu erupții cutanate provocate de căldură sau cu acnee rozacee.

În cazul acestor afecțiuni, se recomandă compresele pe frunte și ochi cu felii generoase de castravete, pentru a elimina din căldură. De asemenea, folosește produse de îngrijire a corpului cu efect răcoritor, care să calmeze iritațiile. Alegeți produse care conțin aloe vera sau ceai verde.

Cum să-ți îngrijești pielea în funcție de zodie: LEU

Nativul leu este puternic și debordează de energie, fiind un semn zodiacal guvernat de soare. Deoarece sunt un semn de foc, leii sunt predispuși la uscarea pielii.

În cazul lor, se recomandă folosirea uleiului de cocos datorită componentelor sale, grăsimi saturate, în mare parte. Conține acid lauric, acid linoleic, acid oleic, acid galic, acid fenolic, derivați ai acizilor grași, cloruri grase și vitamine și minerale, precum vitamina E și fier.

Descoperă pe clicksanatate.ro cum trebuie să-ți îngrijești pielea în funcție de zodia ta